torstai 14. tammikuuta 2016

BLOGGAAJAELÄMÄ ALKOI


Sopusointuja on kauneutta, tyyliä, sisustusta, kokkailua ja matkustelua käsittelevä uusi lifestyle -blogi aikuiselle naiselle.  

Esittelen rennolla otteella omaa tyyliäni ja toivon, että tekin inspiroituisitte siitä ja ennen kaikkea saisitte ideoita, miten ikäiseni nainen voi näyttää hyvältä ja tyylikkäältä uhraamatta siihen omaisuuksia. Ne ovat usein loppujen lopuksi pikku juttuja.  


Minua kiinnostaa ylenmäärin kaikki, mikä helpottaa elämää ja saa arjen sujumaan paremmin niin kotona kuin reissuissa. Rakastan kotona puuhastelua, organisoin ja järkkäilen paikkoja jatkuvasti uuteen uskoon.  Tulenkin kirjoittamaan blogissani arjen touhujen lisäksi näistä aiheista:


SISUSTUS - koti ja mökki, miten vanha ja uusi elävät sopusoinnussa

KAUNEUS - aikuisen naisen näkökulmia
TYYLI - ideoita, miten rakennan täydellisen ja toimivan vaatekaapin
MATKUSTELU - lomareissujen tunnelmia
KOKKAILU - helppoa, terveellistä, tuoksuja ja makuja                        

Kuva: Päivi Lemström/mondayTOsundayHOME


Olen itsekin jo aikuiseen ikään ehtinyt nainen, asumme Espoossa, olen mummi suloiselle pikkutytölle ja nimeni on Maarit.  Lopetin viime syksynä pitkän urani kosmetiikkamaailmassa, ja nyt elän uutta mielenkiintoista vaihetta elämässäni. 

Vihdoinkin on mahdollisuus tehdä kaikkea sellaista, mihin ei ollut aiemmin kunnolla aikaa eikä aina energiaakaan! Olen kova touhuamaan kaikenlaista ja aina on jokin projekti meneillään - ei silti, sohvalla lorvailu ja lukeminen luonnistuvat myös vallan mainiosti. 

Nyt tulikin hyvä hetki toteuttaa pitkäaikainen unelmani blogin aloittamisesta. Kirjoitan sellaisista asioista, mitkä kiinnostavat itseänikin ja mistä haluaisin itsekin lukea lisää. Intohimonani ovat aina olleet pukeutumisen tyyliasiat, sisustaminen ja huonekalujen armoton pyörittely kotona, DIY-projektit, kokkaaminen ja kaikenlaiset kauneuteen liittyvät asiat. Silti olen aina pyrkinyt elämään jalat maassa ja tunnistan itsessäni hyvin myös käytännöllisyyden ja taloudellisuuden. Ei aina tarvitse ostaa uutta, vaan hyvin pärjää niinkin, että yhdistelee jo olemassa olevia elementtejä, uutta ja vanhaa sopusoinnussa.  Pätee tyyliin, sisustukseen ja moneen muuhun. 

Kauneus on ollut sydäntäni lähellä jo pienestä pitäen.  Tämä on elämäntapa.  Toivottavasti tekin löydätte sopusointuja, inspiraatiota ja lisää kauneutta elämäänne blogini kautta.

Tervetuloa seuraamaan, viihtymään ja kommentoimaan!

Maarit


14 kommenttia:

 1. Onnea upealle uudelle alulle blogimaailmassa Maarit!! Hyvältä näyttää sekä blogi, että bloginpitäjä.
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Päivi! Ja kiitos hyvälle kuvaajalle myös :).

   Poista
 2. Hienoa Maarit ja onnea uudelle aluevaltaukselle,tulen seuraamaan innolla!Kaunista katseltavaa jo nyt,upea bloginpitäjä kauniissa keittiössään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne! Ei ole koskaan ollut puhetta, että sinullakin on blogi - menenkin heti katsastamaan sen...

   Poista
 3. Hyvä Maarit! Blogi on ihan kirjoittajansa näköinen, tyylikäs ja ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mervi! Asiantuntijan sparraushetkestä oli paljon apua ahdistuksen keskellä, kiitos siitäkin ;o)

   Poista
 4. Bravo Maarit!
  Oikein sopusointuisen näköinenkin, ihastuttava blogiesittely. Nyt sit sisältöä tuuttaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos Terhi! Se suurin homma on nyt saatu hoidettua, kun ollaan jo tässä pisteessä - ja jutunaiheitakin on jo runsaasti jemmassa...

   Poista
 5. Ihana ylläri Maarit, vaikkakin olen tuntenut sinut jo vuosikymmenten takaa (!outsh ;) ja saanut aistia edustamaasi harmoniaa kauneuden, kodin ja kokkauksen ihanassa fuusiossa. Olet helmi valitsemallasi polulla ja saat minusta kiitollisen lukijan ja katsojan taideteoksellesi. Kiitos. Onnea ja menestystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät kiitokset kannustuksestasi Merja! Tämä on kyllä ihanaa tekemistä ja tuntuu niin omalta jutulta; ja nyt vielä kun on aikaakin aivan eri tavalla niin on todella kiva kirjoitella tätä blogia. Ihanaa kevään odotusta! Maarit

   Poista
 6. Ihana tuo farkkuasu sinulla! Raikas ja tyylikäs. Minä en koe itseäni oikein farkkuihmiseksi, mutta säännöllisin väliajoin metsästän unelmieni pökiä. Onko sinulla vinkata joku hyvä merkki? Onnea ja menestystä uudelle bloggarille! Yhteistyöllä eteenpäin! Terveisin Tuija Koti meidän -blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos paljon! Kuvan farkut olen ostanut viime vuonna mondayTOsundayHOME -liikkeestä; löydät sen samannimisestä blogista. Muita itselleni sopivia ja istuvia olen ostanut mm Zarasta. Olen pitänyt niistä, sillä niissä on myös sopivan korkea vyötärö ja hintataso on kohtuullinen. t Maarit

   Poista
 7. Hei Maarit !

  Kävin tutustumassa ihanaan blogiisi, aivan sinun näköinen :)
  Kiinnostavia asioita ja kuvat on todella upeita, niinkun olet itsekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anne! Tätä on niin ihana tuottaa, kuvata ja kirjoittaa!

   Poista