tiistai 12. tammikuuta 2016

LUPAUS KEVÄÄSTÄ


Ulkona on tuiskuttanut lunta lähes koko päivän ja maisema on kauniin talvinen.  Mutta minä ajattelen jo tulevaa kevättä, valoisia pitkiä päiviä ja vihreyttä.  Uuden alkua.

Vaikka pidänkin joulusta, niin kaikki jouluun liittyvät asetelmat pitää saada pois silmistä heti, kun pyhät ovat ohi.  Tänä vuonna en kylläkään panostanut niin paljoa kodin koristelemiseen, sillä nyt oli vuorossa siskoni luona vietettävä aatto, joten homma oli nopeasti hoidettu.

Kaivoin esille muutamia lasimaljakoita ja tein niistä sommitelman mustalle tarjottimelle.  Olen perinyt tädiltäni pienimmän maljakon ja muutamia olen löytänyt kirppiksiltä.  Edessä oikealla oleva on Ikean Sinnerlig -mallistosta.

Muratinoksat leikkelin jo myöhäissyksyllä ulkomurateista.  Nehän eivät viihdy ruukussa läpi talven - ainakaan minulla.  Sen sijaan maljakossa ne ovat kasvattaneet muhevat juuret ja ovat kestäneet hyvin. Elänkin toivossa, että ne voisi sitten keväällä laittaa ulos ruukkuun.

Mutta sekään ei ole niin tärkeää, sillä juuri nyt ne ilahduttavat vihreydellään ja energisyydellään! Kevättä kohti ollaan menossa!

-Maarit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti