sunnuntai 24. tammikuuta 2016

PIKKU PARATIISI

Tämmöisissä maisemissa lekotellaan taas tänäkin vuonna.  Löysimme tämän paikan pari vuotta sitten, kun haimme Thaimaasta paikkaa, missä olisi rauhallista ja hyvät olosuhteet mieheni leijasurffausharrastukseen.  Täytyy sanoa, että tuuli kelpaa kyllä mullekin, sillä täällä on tänä vuonna todella kuuma.

Paikka on Pran Buri, vajaan neljän tunnin automatkan päässä Bangkokista länteen.  Tässä on muutamia seikkoja, miksi tästä on tullut meille niin mieluisa paikka:

Vain yksi lento ja suorat lennot Helsingistä Bangkokiin. Lisäksi siirtyminen kylään on suht helppo. Pieni kylä, josta löytää vielä suhteellisen alkuperäistä menoa.  Silti ihan riittävät palvelut; me olemme olleet Thaimaassa jo niin usein, että emme hae varsinaisia elämyksiä ja uusia paikkoja. Tulemme tänne köllöttelemään auringon alle, ja mies surffaamaan.  Isot, autiot hiekkarannat. Muutama viehättävä pieni hotelli, joissa ei ole ollut tunkua.  Tässä on muutamia kuvia kohteesta; laittelen hotellista muutamia kuvia vähän myöhemmin.

Onko sinulla kivoja uusia paikkavinkkejä Thaimaahan?

Ihanaa viikonloppua!

Maarit11 kommenttia:

 1. Voih, mikä paikka... ihana paratiisi :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan rauhallisen näköistä. Mukavaa lekottelua!!

  VastaaPoista
 3. Pikku paratiisi vaikuttaa kyllä paratiisien paratiisilta. Varsinkin, kun kirjoitat siellä olevan rauhaisaa ja autioita rantoja. Sellaiseen paikkaan voisin minäkin haaveilla pääseväni. Lomailoja! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Niin, tämä on tosiaan hyvin hyvin rauhallinen paikka. Mutta jos kaipaa luksustason hotellia ja meininkiä, niin tämä ei ole silloin paras paikka...

   Poista
 4. Oi oi mikä ihana rauha, kyllä siellä varmasti mieli ja sielu lepää.
  Nautinnollisia lomapäiviä sinne paratiisiin !

  VastaaPoista
 5. Mieletön paikka. Missä hoitellissa olitte? T. Taina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Taina! Olimme Praseban hotellissa pääosan ajasta... t Maarit

   Poista
 6. Mieletön paikka. Missä hoitellissa olitte? T. Taina

  VastaaPoista