lauantai 6. helmikuuta 2016

HÄTÄSTAILAUS

Tämän näköiseen olohuoneeseen tupsahdin eilen; kyllä tottavie näyttää talviselta.  Samettiset sohvatyynyt olen ommellut viime syksynä.  Löysin kankaat Eurokankaan pala-nurkasta, se onkin oikeastaan ainoita paikkoja, missä on kiinnostavia kansainvälisiä sisustuskangaseriä ja mistä saa kankaat heti mukaansa.  Mutta nyt tyynyt näyttävät kyllä ihan liian talvisilta, sävyt murretuilta ja kankaat paksuilta.  Jotain tarttis tehdä nyt heti!

Uusia kankaita ei tähän hätään jaksanut lähteä metsästämään.  Niinpä ostin pari heleän vihreää leikkokukkaa samalla kun kävin ruokakaupassa, ja asettelin ne lasimaljakkoon yhdessä sutipuun pistokkaan kanssa.  Kuvassa näkyvä sutipuu on kolmekerroksinen ihmekasvi, siinä on alhaalla tuo kuvassa näkyvä lehvästö.  Ja toinen samanlainen on ihan katon rajassa.  Lisäksi se työntää juuresta pistokkaita tiuhaan tahtiin, joita olen antanut ystävillenikin. Mahtavatkohan ne olla heillä vielä elossa?  

Tämä helpotti jo hiukan oloa.  Enempää eforttia ei jaksakaan tänään, väsymys painaa aika lailla.  Sen verran ote oli tänään herpaantunut, että kuvaan jäi hiuspinnitkin ;o) 

Mukavaa viikonloppua!  

Maarit
5 kommenttia:

 1. Ei mun silmään näytä ollenkaan liian talviselta. Nythän on talvi :)

  VastaaPoista
 2. Itse varmaankin katselee asioita niin krittiisesti; ja mulle on tyypillistä myös se, että heti joulun jälkeen alkaa kevään odotus ja kodin keväistäminen...

  VastaaPoista
 3. Piristäväähän se on fiilistellä tulevaa

  VastaaPoista
 4. Moi! Ompa kaunis sisustus :) mistähän kyseinen matto on hankittu?

  VastaaPoista