sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

HOITAVAA ÖLJYÄ - KIITOS!

Kuten kirjoittelin puhdistusöljyjen (juttu löytyy täältä) yhteydessä, olen pitänyt aina öljyistä sekä kasvojenhoidossa että vartalolle. Mietinkin, että mikä niistä tekee niin ylivoimaisia, ja ensimmäisenä mieleeni tuli tuntu - pidän itse siitä, että hoitotuote jättää iholle tunnun. Se ei saa hulahtaa ihoon niin ettei tiedä mitään laittaneensakaan, vaan jättää käsin kosketeltavan hoitavuuden tunteen.  On olemassa myös kasvojen hoitoöljyjä, jotka ovat hiukan kahisevia ja kuivan tuntuisia, mutta en ole tykästynyt niihin juuri sen vuoksi että ne eivät jätä sitä koukuttavaa kevytöljypintaa.  En pelkää lainkaan sitäkään, että kasvoilla on inasen kiiltoa, sillä se tekee ihosta elävän ja luonnollisen näköisen; muistatte varmaan kun kirjoittelin siitä meikkivoidejutunkin yhteydessä täällä.

Monet öljyt on tarkoitettu sekä kasvoille että vartalolle, mutta näitä öljyjä mitä olen testannut kevään mittaan, olen käyttänyt vain kasvoille vaikka molemmat ovat koko keholle, myös hiuksiin.  Ne ovat niin luksukkaita, etten raaski käyttää niitä vartalolle, Siihen tarkoitukseen olen löytänyt toisenlaiset öljyt, joista kirjoittelen sitten myöhemmin.
Hoitorutiiniini päivä- ja yövoiteen alle kuuluvat vaihdellen seerumi tai öljy, olenhan aikamoinen sekakäyttäjä. Erityisesti viileinä vuodenaikoina käännyn useimmiten öljyn puoleen.  Mutta myös auringonoton jälkeen on kyllä hemmottelevaa levittää kasvoille hyvää tekevää öljyä puhdistuksen jälkeen.
Iän myötä oma ihoni on muuttunut paljon.  Se on selvästi ohuempi, couperosaa on poskipäillä, kimmoisuus on heikentynyt, ryppyjä ilmaantunut - siis ihan luonnollista iän mukanaan tuomaa kehitystä. Paljon pystyy kuitenkin tekemään itse hoitamalla ihoa.  Jälleen tuo mantrani: hyvin hoidetun ihon näkee ja huomaa.  Se ei näytä kuivalta, on joustavampi ja eloisampi - ja heleämpi.  Näen itse öljyillä olevan ison roolin tässä asiassa.  Ihoni on varmaan tottunutkin tähän öljyn tunteesen, sillä en pysty olemaan jos laitan iholleni jotain liian mattaa, tai täysin 'kuivaksi' imeytyvää tuotetta. Mielestäni juuri kevyt ja eloisa kiilto meidän ikäisellämme on sitä heleyttä.


Shiseidon Future Solution LX Replenishing Treatment Oil* on silkkisen pehmeä ja kevyt, ja jättää silti hienovaraisen öljyntunteen iholle.  Niinkuin pitääkin.  Se on öljymuotoon rakennettu monipuolinen superhoitotuote päivä- ja yövoiteen alle, jolla on myös ihoa silottavia ominaisuuksia ja se antaa pitkäkestoista kosteutta. Kylmällä ilmalla lisäsin sitä pisaran meikkivoiteenkin sekaan - kannattaa kokeilla.
Ja mikä tuoksu siinä on! Tämä on varmasti yksi parhaimmista hoitotuoksuista, mihin olen törmännyt.  Kun tätä levittää myös kaulalle ja dekolteelle, ei tarvitse mitään muuta tuoksua ;o)
Sormiin jäävän öljyn voi sitten hieroa luksushoidoksi käsille ja kynsinauhoille.  Tätä upeaa lasipulloa en myöskään piilottele laatikossa...

Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream All-Over Miracle Oil* on superkosteuttaja, joka on myös tarkoitettu kasvoille, vartalolle ja jopa hiuksille. Tämä on myös niin kevyttä, että sitä voi suihkuttaa pullosta suoraan kropalle, kasvoille laitan sitä kämmenen kautta. Iholle jää tästäkin hienoinen öljypinta ja se myös tuntuu notkealta ja hoidetulta. Ihmeöljy on mitä mainioin ja monipuolisin tehokosteuttaja lomamatkoillekin: spray, 100 ml muovipullo, joten sen voi pakata käsimatkatavaroihinkin, käy kaikkiin tarpeisiin - tämä lähtee kyllä mukaan myös Palmaan.

Olen päätynyt käyttämään kasvoille tehokkaita beautyöljyjä, jotka tukevat käyttämiäni voiteita.  Vartaloa hellitään enemmän tuoksua antavilla ja hieman paksummilla öljyillä, palataan niihin pian.

Ja lopuksi fiilistelykuva, joka tuli mieleeni näistä öljyistä: kevyttä, ilmavaa, ihanaa, heleää.
Siis pelkästään positiivisia tuntemuksia!

Sunnuntaiterveisin Maarit


*tuote saatu testiin blogin kautta


4 kommenttia:

 1. Varmasti ovat luksusta kasvoille. Mielenkiinnosta katsoin tuon Shiseidon öljyn hintaa: 144e!!! En ikipäivänä pystyisi laittamaan tuollaista summaa kosmetiikkaan. Siihen ei sairaanhoitajan palkka riitä. Ja kun ei kukaan niitä ilmaiseksikaan lahjoita käyttööni. Jatkan siis kohtuuhintaisten Lumene-tuotteiden käyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, öljyjä löytyy nykyään monilta sarjoilta ja monesta eri hintaluokasta - lämpimästi suosittelen kokeilemaan. Aurinkoista viikon alkua! t Maarit

   Poista
 2. Luksustuotteet ovat ihania, mutta hyviä öljyjä on tosiaan onneksi monessa hintaluokassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, ja mullakin on kaikkea sekaisin, hyvässä sopusoinnussa keskenään.

   Poista