lauantai 5. maaliskuuta 2016

LUOTTOHUIVIT

Edellisessä tyylipostauksessa kirjoitin kashmirneuleista.  Ja nyt kun vielä on niin talvistakin, niin ajattelin kirjoittaa toisesta kauteen sopivasta luottoasusteesta: huiveista.  Minulla on aina lämmittävä huivi mukana missä liikunkin.  Olipa sitten kesä tai talvi, tai jotain siltä väliltä.  Olen niin palelevainen tyyppi, että haluan aina varmistua siitä, että saan sipaistua huivin tarvittaessa kaulaani tai hartioiden ympäri lämmittämään.  Joskus on tullut viikattua se istuinalustaksikin metallituolilla...

Ostin ensimmäisen mustan Balmuirin huivin muutama vuosi sitten lentokentältä, ja aika pian toisen, beigen, samasta paikasta.  Lentokentällä on sellainen jännittävä magia. Vaikka olin ihaillut näitä huiveja jo pitkään, en ollut raaskinut kuitenkaan ostaa sitä.  Mutta sitten matkalle lähtiessä lompakon nyörit ovat jostain kumman syystä sen verran löyhällä, että ei kirpaissut yhtään, kun nappasin huivin käteeni ja marssin päättäväisesti kassalle.  Kolmannen huivin, fuksianpunaisen - jonka nimi on muuten Lipstick ;o)) -  voitin Balmuirin fb-kilpailussa.  En ole voittajatyyppejä, en ole koskaan voittanut mitään kahvipakettia arvokkaampaa, joten tämä oli suunnaton ilo ja riemu!


Huivit: Balmuir

Laukku: See by Chloe / Huivit: Balmuir

Laukku: Marc by Marc Jacobs / Neule: Uniqlo / Huivi: Balmuir

Neule: Tiger of Sweden / Huivi: Balmuir


Sen lisäksi, että nämä kashmirhuivit ovat luksukkaan pehmeitä, ne ovat myös kiitollisia ja käytännöllisiä käyttöhuiveja.  Ne eivät paina mitään, voin kääräistä ne pieneenkin käsilaukkuun eivätkä ne rypisty juuri lainkaan vaan oikenevat siisteiksi kun ovat hetken auki.  Ne ovat laadukkaita ja antavat kokonaisuudelle aina huolitellun leiman.  Matkalle lähtiessä pakkaan lähes ensimmäisenä käsimatkatavaroihin Balmuirin, se lämmittää ihanasti ja toimii vaikka pikku torkkupeittona.

En ole pessyt niitä itse koskaan - edes käsin, vaan käytän pesulassa tarvittaessa.  Mutta kuten kashmirneuleillekin, näillekin tuuletus käytön jälkeen raikkaassa ilmassa on parasta huoltoa.
Nämä huivit ovat jo klassikkoja, ja maksavat itsensä takaisin monta monta kertaa pitkän käyttöiän ja kestävyyden muodossa.

Yhden ongelman silti keksin: niitä tulee koko ajan lisää ihanissa uusissa väreissä!

Minkälaisia luottovaatteita tai -asuja teillä on?  Mitkä toimivat tilanteessa kuin tilanteessa?

Viikonlopputerveisin Maarit


8 kommenttia:

 1. Hei Maarit,
  Ihanat huivit Sinulla ��
  Olen itse niin huivihörhö, etten mene minnekään ilman huivia. Kesä tai talvi, aina mukana kulkee huivi. Se voi olla sävy-sävyyn tai sitten kirjava, joka sopii perusvärisiin neuleisiin.
  Kiitos mukavasta blogista. Maanläheinen ja jokaiselle jotain.

  Terveisin Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kaimalle! Huivi jos mikä on todellinen luottovaate ja välttämättömyystarvike! terkuin Maarit

   Poista
 2. Samanlainen "vilukissa" täälläkin. Isompia ja pienempiä huiveja kulkee aina mukana oli kesä tai talvi. Olen samaa mieltä,kuin edellinen kommentoija sinulla on ihana blogi. Oikein hyvää alkavaa viikkoa sinulle./t. Helena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Helena, paljon kiitoksia - taas jaksaa kirjoitella ja suunnitella aiheita :o)) Maarit

   Poista
 3. Farkut, valkoinen paita, huivi ja trenssi - ja niillä mennään taas kummasti kevät :) Lumi sulakoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein nauratti, niin samanlainen setti kuin itsellänikin :o))) Täällä tuli eilen aamulla taas lunta, mutta nyt on niin lämmintä vaikkakin sumuista, että on näköjään jo sulanut pois. Voisi lähteä tosiaan kokonaan tältä vuodelta!

   Poista
 4. Huivi-ihminen täälläkin! Käteviä ja monipuolisia. Kevään kaipuuta potien, Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika paljon löytyy huivi-ihmisiä täältäkin, mutta eihän niitä ilman voi olla. Pesin ja silittelin juuri yhtenä päivänä keväisemmät huivit käyttökuntoon - kevättä odotellessa!

   Poista