keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

KYLLÄ TARKENEE

Nyt paistaa aurinko ja meillä alkoi terassielämä! Putsasin pikaisesti pahimmat pölyt, nappasin nipun sisustuslehtiä ja keitin kahvit.  Hyvin tarkeni, kun oli villasukat jalassa ja toppaliivi päällä.

Aurinkoista keskiviikkoa sinnekin!

-Maarit

9 kommenttia:

 1. Ihana oma hetki! Hyvä Sinä! Niitä ei saa, jos ei ota/järjestä
  Nautitaan tästä ihanasta vuodenajasta, kun kaikki ihana edessä!!!
  Arja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä keleillä on otettava irti jokaisesta hetkestä ;o), ja taas tulee vettä taivaan täydeltä...mutta kesä on edessä...

   Poista
 2. Tyylikäs terassi ja ihanat tyynyt!
  Tuollaiset hetket ovat tärkeitä, eikä oma aika mene koskaan hukkaan :)
  Mukavia loppuviikon päiviä sinulle ja hyvää Vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Se on kyllä aivan totta. Toivotaan hiukan lämpimämpää vapuksi; samoin sinulle!

   Poista
 3. Kauniit tyynynliinat! Myydäänkö niitä valmiina jossain?
  Täällä on ollut niin raaka tuuli, etten vielä terassille ole tohtinut. Toivottavasti pian kuitenkin. Ja toivottavasti vappuna pääsisi piknikille :)
  Mukavaa ja pirskahtelevaa vapun aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :o) Olen ommellut ne itse... Löysin kankaan aikoinaan kirpparilta ja se lojui kaapissa pitkään, kunnes päätin tehdä niistä tyynyt. Terästäydyin oikein kunnolla, sillä sain ommeltua niihin nuo mustat tereetkin, ja niillä saikin liinoihin vähän lisää kontrastia. Toivotaan tosiaan sopivia kelejä, nyt näyttää niin ankealta tuo vesisade. Mukavaa vappua sinullekin!

   Poista
 4. Komppaan edellisiä, tyynyt ovat niin kauniit! Eilen iltapäivällä tarkeni terassilla juoda päiväkahvit,mutta tänään toinen meininki vettä ropisii taivaan täydeltä. Tosin lämpömittari näyttää 10 astetta lämmintä ja lintujen kevätkonsertti on mahtavaa kuultavaa, siinä sielu lepää. Oikein Hyvää ja Aurinkoista Vappua sinulle ja perheellesi! /t. Helena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoista vappua teillekin! Nyt saadaan nauttia vihdoinkin hyvistä ilmoista, ja pihakin siistiytyy siinä sivussa ;)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista