Yleinen

TUKAN TUPLAAJA

8 Comments

  1. Riitta

    Olen omissa hiuksissa todennut Cutrinin kuivashampoon hyväksi, samoin kuin EVOn. Molemmissa on selvästi hiuksia freesaava ja rasvaa imevä vaikutus, joka on just se, mitä minä kuivashampoolta ensisijaisesti haen. Tuo L´Anzan kuulostaa kyllä hyvältä, laitan vinkin talteen.

    1. Maarit / Sopusointuja

      Kuivashampoo on mielestäni yksi parhaista innovaatioista mitä hiustuotteisiin on tullut, se helpottaa aidosti arkea.

  2. Kati / Villa Valko

    Mulla on ollut jotain Lanzaa joskus ja se oli laatukamaa. Saako sitä vain kampaamoista?

    1. Maarit / Sopusointuja

      Sitä saa vain kampaamoista, mutta myös ID Hair'in nettikaupasta…

  3. Anonyymi

    Hei! Minäkin käytän Cutrinin kuivashampoota. Se on osoittautunut laadultaan hyväksi, mutta ennen kaikkea käytän sitä sen vuoksi, että se sopii tummahiuksiselle. Suurin osa kuivashampoista jättää vaaleaa väriä hiuksiin, mutta toisaalta en myöskään pidä tummille hiuksille tarkoitetuista tuotteista, joissa on väriä mukana. Täytyykin kokeilla tuota Lanzaa; jos se ei sovi brunetelle, voin aina antaa sen vaalealle tyttärelleni.
    Aurinkoista viikonloppua! Susanna

    1. Maarit / Sopusointuja

      Tämä ei näkynyt yhtään ainakaan omissa hiuksissani, ja sen sanotaan sisältävän näkymätöntä puuteria, joten kannattaa kokeilla. Mukavaa alkanutta viikkoa Susanna!

  4. Tuuli - Lumo Lifestyle

    Klorane on suosikkini, siinä on paras koostumus ja puhdistavuus. Sain vähän aikaa sitten testiin yhden kiinnikettä sisältävän kuivashampoon, mutta ainakaan omissa hiuksissani se ei tuntunut oikein hyvältä. Ystäväni taas kehui sitä kovasti. Erilaisissa hiuksissa eri tuotteet toimivat eri tavalla.

  5. Maarit / Sopusointuja

    Näin on ja vain kokeilemalla löytyy omiin tarpeisiin sopiva tuote.

Leave a Reply