torstai 7. huhtikuuta 2016

VÄRI-INSPIRAATIO ISKI

Mun piti kirjoittaa tänään ihan toisesta asiasta, mutta innostuin niin paljon tämän päivän löydöistä, että muutinkin suunnitelmani - ja se kävi ohikiitävässä hetkessä.  Kävin aamulla ystävämyynnissä ja löysin sieltä pari ihanaa kalpean roosaa yläosaa.  Kotona odotti uusi Glorian Koti, jossa teemana oli roosa&harmaa, ja kansi oli niin kaunis että rupesin lukemaan sitä heti.  Siitähän sitten lähtikin koko homma pyörimään, heh.  Tämä on niin tuttua mulle; kun jokin kolahtaa niin sitten se vie mennessään.  Olen aina huumaantunut väreistä ja oli myös suuri onni saada tehdä töitä meikkivärien parissa; siinä vierähtikin 35 vuotta. Huh!

Tämä kuviollinen silkkitunika on toinen päivän löydöistä.  Mulla on melko vähän kuviollisia puseroita, ja olin mielessäni kaivannut jotain hiukan erityyppistä puseroa.  Kaula-aukon malli on kaunis hiukan venemuotoinen, joka antaa vähän pituutta (siis pituusharhaa...) ja sopii aikuiselle.
Siitä saa juhlavan, kun käyttää sitä mekkomaisena tunikana vaikka mustien kapeiden stretchien ja korkkareiden kanssa.
Tunikan malli on monikäyttöinen, koska se on alhaalta melko kapea.  Sen voi nostaa ylöspäin lanteille, jolloin se näyttää löysältä puserolta.  Luulisin, että tämä tulee olemaan mulle sopivan rento käyttöasu: chinokset vihreinä tai beigenä, ja yläosa tällä lailla lyhyempänä. 

Tähän keräsin muutaman muunkin nuderoosasävyn kaapistani.  Edessä oleva läpikuultava hippihenkinen pusero on mondayTOsundayHOME -liikkeen kevään malleja.  Sen väri on vähän murretumpi vanha roosa - kaunis varmaan ruskettuneella iholla.
Pidän sen syvästä v-aukosta, ja sitä koristavasta hopealankakoristelusta.  Tätä meinaan pitää farkkujen tai chinoksien kanssa - ne tasaavat romanttisuutta hillitymmäksi ja tekevät asusta rennon, koska en oikein tunne oloani kotoisaksi pitsien ja röyhelöitten keskellä. 

Roosat suosikkilakkasävyt sopivat hyvin myös tähän teemaan.

Näin hempeissä tunnelmissa kohti viikonloppua!

t Maarit6 kommenttia:

 1. Kauniita hempeitä sävyjä, rekki voisi olla minun! Uturoosa on minunkin suosikkini, ja sopii vaalealle hyvin. Nyt roosaa näkyykin taas enemmän kuin parina viime vuonna. Hyvää viikonloppua! T. Arja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pehmeä roosa on kaunis suomalaisella iholla, ja sopii tosiaaan muutenkin hyvin useiden värien kanssa. Aurinkoista viikkoa!

   Poista
 2. Rakastan tuota väripalettia...niin kauniin naisellista <3
  Terv. ''Espanjan tyttö''

  VastaaPoista
 3. Kauniita väriyhdistelmiä ja kivaa rentoa aikuisen naisen tyyliä!
  Tosi mukava blogi, löysin tämän jokin aika sitten ja mielelläni lueskelen.
  T. Pirkkis

  VastaaPoista