Reseptit

KUKKAKAALIHÖYSTÖ JA SITRUSMARINADI BROILERILLE

9 Comments

  1. Elsa

    Nämä ohjeet tuntuvatkin hyviltä ja menevät kokeiluun. Kiitti vinkeistä!

    1. Maarit / Sopusointuja

      Ja ovat helppoja – kiva että kolahti!

  2. Virpi P.

    Kukkakaali on herkullista miten vaan valmistettuna, mutta täytyypä kokeilla vielä höystönä. Sitruuna-valkosipulimarinadi on myös hyvää, teen itsekin tällaisia raikkaita marinadeja.

    Kyllä kesäruoka on ihanaa!

    1. Maarit / Sopusointuja

      Kukkakaalin grillaamista pitää vielä kokeilla… Nämä raikkaat marinadit tosiaan antavat tilaa myös lihan tai broiskun omalle maulle!

  3. Anonyymi

    Kukkakaali testattu jo samantien! Koska kaapista löytyi vain ruokakermaa, käytin sitä ja hyvin toimi. Kiitos Maarit! Maiju

    1. Maarit / Sopusointuja

      Hei Maiju! Olen itsekin käyttänyt monenlaisia kermoja, mitä nyt sattuu olemaan: vispiä, kuohua, kevyttä…Kaikki toimii hyvin. Kiva että tykkäsit!

  4. Anonyymi

    Kukkakaali testattu jo samantien! Koska kaapista löytyi vain ruokakermaa, käytin sitä ja hyvin toimi. Kiitos Maarit! Maiju

  5. Birgitta

    Kukkakaali on mun kesäherkkuja, mutta tätä ohjetta en ole aiemmin tavannut. Laitanpa heti testiin. Kiitokset =)

    1. Maarit / Sopusointuja

      Toivottavasti maistui! Olen tehnyt sitä taas ahkerasti, ja vispi- tai kuohukerma antaa sille kyllä lisää mehevyyttä rasvaisuutensa ansiosta.

Leave a Reply