perjantai 22. heinäkuuta 2016

MUSTANA RANNALLA

Kun aloin pakkaamaan rantavaatteita lomailua varten, huomasin, että mullahan on kaapissa aika paljon mustia biksuja, ja muitakin kesävaatteita. Minut tuntevat tietävät, etten ole vain mustaan pukeutuva tyyppi, mutta rantalomailussa se tuntuu omalta.
Siihen pätee osittain samat ajatukset kuin lentoasuihinkin, mistä kirjoitin jo aiemmin Rento lento -postauksessa: mustiin on helppo saada lisäosia ja -malleja, kun nykyään myydään ylä- ja alaosia erikseen. Eivätkä ne ole niin aratkaan kuin vaaleat bikinit. Ehkä musta on myös luotettava turvaväri, kun kulkee vähissä vaatteissa.  Ainakin se on useimmiten varma valinta ja tyylikäs. Ja eri osia on helppo yhdistellä keskenään ja muihin asuihin, ja tykkään, että musta väri korostaa myös kivasti päivettynyttä ihon väriä. Mustaan on sitten myös helppo yhdistää halutessaan melkein mitä tahansa muuta väriä.

Nämä olkaimettomat biksut ostin tänä kesänä, ovat H&M valikoimasta. Materiaali on napakkaa mutta ihanan joustavaa materiaalia. Yläosan yläreunassa on silikoninauha, mikä pitää ne myös hyvin paikallaan. Eipä jää vaaleita olkainraitoja iholle...
Naiselo.fi kirjoitti artikkelin bikinien hoidosta, löydät sen täältä. Kannattaa käydä lukemassa, oli erittäin hyvää tietoa.

Tilasin netistä myös mustan kapean polvipituisen trikoisen kietaisuhameen, mitä voi käyttää rannalla bikinien kanssa ja miksei muutenkin. Luulisin, että sille tulee olemaankin paljon käyttöä.

Mustat Birkenstockit hankin jo pari vuotta sitten, ja ne ovat olleet siitä lähtien aina mukana matkoillakin. Ne eivät hankaa, pysyvät hyvin jalassa ja niillä on hyvä kävellä.

Tämän blogin myötä myös mieheni on joutunut erilaisiin hommiin mm toimimaan kuvaajana aina silloin tällöin.  Voitte kuvitella, kun lähtökohtana oli se, että 'ei siinä tartte muuta kuin automaatti-asetuksen'!  Valaisin hiukan asiaa, vaikken itsekään ole vielä kovin hääppöinen kuvaaja, ja kyllähän niistä ihan säällisiä tuli, ainakin ovat melko teräviä. Ihan myötämielisesti hän on kyllä suhtautunut tähän asiaan.

Mitenkäs siellä, oletko ranta-asuissa mustan vai värikkäiden kannalla?

- Maarit


4 kommenttia:

 1. Juurikin päinvastoin. Muuten harrastan kovasti mustaa, vaikka aina keväällä ja kesällä alkaa tulla myös muita värejä pukeutumiseen. Mutta auringossa on pakko olla muuta väriä! Sinistä, valkoista.... Maiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :o) Näinhän tämä menee...Mullakin on noita samoja kesävärejä kyllä muussa kesäpukeutumisessa kuin rannalla...

   Poista
 2. En pahemmin vietä aikaa aurinkoa varta vasten ottaen, mutta uikkarit toki löytyvät lähirannalla pulahtamista ja kaupunkilomien hotellien uima-altaita varten. Ja mustana tietenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin helppokin valinta... Hiukan väriä löytyy sitten mm sarongeissa...

   Poista