Reseptit

PORKKANAKAKKU (laktoositon)

6 Comments

  1. Riitta

    Ihanan näköinen kakku! Ja kiitos vinkistä, taidan mäkin seuraavan kerran jättää voin kokonaan pois kuorrutteesta, tulee varmasti hyvää ilmankin.

    1. Maarit / Sopusointuja

      Kokeile ihmeessä; olen itse enemmän vähäkaloristen, suolaisten ja kirpakkaiden ystävä ja siksi kokeilen näitä vaihtoehtojuttuja…

  2. Anonyymi

    Täällä tehdään nyt porkkanakakkua, niin rupesi tekemään mieli, nams! Aineet löytyy aina kaapeista. Se onkin toinen niistä kakuista, joita ylipäätään leivon, toinen on perinteinen mansikkakakku. Omassa repeptissäni on voin tilalla öljyä, joten ihan `terveellinen` herkkuhan tämä on. :-))
    Leena

    1. Maarit / Sopusointuja

      Täälläkin mussutettiin sitä justiin kahvin kanssa – on kyllä niin ihanaa, ja paranee vain kun lepää jääkaapissa. Voin voi todella korvata öljyllä useimmissa ohjeissa, eikä vaikuta edes makuun…

  3. Sara S.

    Porkkanakakku on yksi lemppareistani, kivan helppo ohje sinulla. Kuvat on niin herkulliset, täytyy varmaan leipoa 🙂

    Rentoa viikonloppua !

  4. Maarit / Sopusointuja

    Makoisia kakkuhetkiä ja kivaa viikonloppua! 🙂

Leave a Reply