perjantai 8. heinäkuuta 2016

REISSUPÖYTÄ
Löysin jonkin aikaa sitten kierrätyskeskuksesta kivan messinkisen tarjottimen vitosella. En tiennyt vielä silloin, mihin sen sijoittaisin.

Vanhempieni mökiltä löytyi myös valurautainen 3-jalkainen kehikko. Kukaan ei muistanut, mistä se on meille ilmaantunut, mutta se saattaa olla jokin grilliin liittyvä teline. Tarpeeton se oli joka tapauksessa, ja se tuupattiin mukaani, kun lähdin sieltä kotiin.

Olin jo melkein antamassa kehikon pois, kun jostakin putkahti mieleeni, että kokeilempa olisiko tarjotin sopivan kokoinen jalustaan... Ja siitähän tuli ihan soma pöytä. Olen pitänyt aina marokkolaistyylistä pienenä annoksena, ja ajattelin, että kotimme vanhan ja uuden sekaan varmasti löytyy sillekin oma paikkansa.

Se on nyt saanut reissata mukanamme mökillä ja kotona. Kotona laitoin sen mustien tuolien väliin, koska olin kaivannut siihen jotain matalampaa, mikä ei peittäisi näkymää sohvaryhmään niin paljoa. Kokeilin myös muutamia eri värisiä tyynyjä.

En ole ihan varma onko se tuossa hyvä, onko liian matala... Mitä mieltä te olette?

Viikonlopun odotuksin,

Maarit

4 kommenttia:

 1. Pöytä näyttää hyvältä ja sopii hyvin tuolien kanssa. Korkeuskin on hyvä. Itse katselin Jyskissä suht samantyylistä pöytää. Jätin asian hautumaan... Nyt,kun näin pöydän "kotioloissa" pitänee piipahtaa Jyskissä pöytäostoksilla :). Oikein mukavaa viikonloppua toivottavasti saisimme nauttia auringosta pitkästä aikaa. /t. Helena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaverini totesi, että on mitättömän näköinen noiden tuolien välissä ;o). Emmin itsekin vielä hiukan, mutta pöytä on tullut meille jäädäkseen - kyllä sille paikka löytyy! Epävakaista on, toivotaan että se aurinko pilkahtaisi edes!

   Poista
 2. Juuri samanlainen messinkitarjotin oli ja on edelleen lapsuuteni kodissa, äitini toi sen aikanaan Egyptistä 70 luvulla. Täytyy käydä hakemssa, näyttää kivalta! Ja näkyy olevan monikäyttöinen tuon jalan kanssa.
  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Leena! Sehän on suorastaan aarre ja siihen liittyy kiva tarina, kannattaa ottaa uusiokäyttöön. Terkkuja Maarit

   Poista