sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

SOLEIL, SOLEIL - mitkä seerumit!Nyt vihdoinkin on tullut jotain uutta ja erilaista aurinkotuotteiden alueelle.  Sellaista, missä ei ole tehty vain näennäistä muutosta entiseen. En ole ainakaan itse törmännyt aiemmin itseruskettavaan anti-age seerumiin. Onko tämä sinulle tuttu tuote? 
Seerumit ovat kuuluneet kasvojenhoitorutiiniini jo vuosia vuosia. Seerumi on tehohoitotuote, joka sisältää tiivistetyssä muodossa runsaasti vaikuttavia ainesosia. Aikuisen naisen luottotuotteita siis...

Olen saanut testattavaksi kaksi kiinnostavaa kesätuotetta ja tässäpä käyttökokemuksiani. Vaikka kesä on näin pitkällä, niin näille on silti tarvetta kovastikin. Itse pidän kevyestä päivetyksestä kasvoilla ympäri vuoden, ja niinpä tämä uusi itseruskettava seerumi tuleekin jäämään ympärivuotiseen vakikäyttööni.VITA LIBERATA Self Tanning Anti-age Serum

Olen käyttänyt vuosien mittaan lukuisia itseruskettavia tuotteita kasvoille ennen aurinkokautta ja myös tasoittamaan päivetystä. Kaksi pääsyytä miksei sopivaa ole löytynyt voiteista, ovat epämiellyttävä tuoksu (se on juuri se itseruskettava raaka-aine) sekä se, että ne kuivattavat kasvojen ihoa. Iho on tuntunut pari päivää käytön jälkeen kiristävän kuivalta. 

Vitaliberata on sarjana itselleni uusi tuttavuus, enkä ollut tietoinen, että itseruskettavaa saa myös seerumimuodossa. Tämä sopii itselleni paremmin kuin hyvin, sillä sain samalla iskulla korjattua nuo kaksi ongelmaa: ei häiritsevää tuoksua eikä ihon kiristämisestä ole tietoakaan. 

Itse kuorin kasvoni säännöllisesti uudella Lumenen Glow-tuotteella, jotta iho on mahdollisimman tasainen. Ihoa kiinteyttävä itseruskettava seerumi levitetään sitten puhtaalle iholle ennen hoitovoidetta, kun haluaa enemmän väriä. Seerumin voi sekoittaa myös voiteen sekaan, jolloin värivaikutus on neutraalimpi. Olen käyttänyt sitä suoraan iholle, ja väri on ollut yllättävän luonnollinen eikä yhtään raitoja tai läikkiä tullut. Ihoa ei ole kiristänytkäään yhtään, sillä olen levittänyt seerumin päälle käyttämäni päivä- tai yövoiteen. Uskon tähän kovasti, sillä itseruskettavissa voiteissa ei ole yleensä ihoa hoitavia elementtejä yhtä paljon kuin tällä combolla.
Talvemmalla, kun haluan ihan kevyen glown ja sen ylläpitoon, lisään sitä voiteen sekaan.

Vitaliberata seerumi on hajustamaton tehohoito, se häivyttää juonteita, lisää napakkuutta ja antaa hehkua iholle. Tämä on myös niin riittoisaa, että pari pisaraa riittää. Lisäksi pullo on kivan pieni, joten voi ottaa hyvin matkoillekin mukaan. Loistavat ominaisuudet!

Minkälaisia kokemuksia sinulla on itseruskettavista? Käytätkö samaa tuotetta kasvoille ja vartalolle?LIERAC Sunific After Sun

Tänä kesänä on aurinko paistanut meidän suunnalla melkeinpä koko kesän, vaikkei aina ole ollut niin lämmintäkään. Tarve auringonsuoja-aineille on olemassa, vaikkei auringossa makoilisikaan. 
Koska vietän aikaani mielelläni auringossa vaikken enää pysty olemaankaan suorassa porotuksessa samalla lailla kuin nuorempana, niin onhan kasvot silti alttiina säteilylle. Vaikka olisi varjon alla ja hattu päässä. Tässä iässä myöskin ihon hoitaminen auringonoton jälkeen on tärkeää - vain niin iho säilyy kimmoisana ja kosteutettuna, hyvän näköisenä.

Lieracin apteekeissa myytävä Kosteuttava ja Rauhoittava Seerumi auringonoton jälkeen sisältää puhdasta hyaluronihappoa. Se on nyt suosittu ja hyväksi koettu tehokosteuttaja, joka myös auttaa silottamaan ryppyjä. Ihan supertuote ikäisilleni naisille. 

Levitin tätä samettista seerumia iholle iltaisin puhdistuksen jälkeen. Tämäkin on niin pehmeää ja hyvin levittyvää, että pari pisaraa riitti kasvoille. Vuosien (ja auringossa oleilun) myötä decollete-alueelle on muodostunut ryppyalue, joten olen hoitanut sitäkin parilla tipalla. Ihon pinta on näyttänyt selkeästi tasaisemmalta eli kosteutta on ollut riittämiin. Lisäksi tämän pitäisi pidentää päivetyksen kestoa, mikä on plussaa myöskin. Käytän tätä aurinkopäivinä ja muuten vaihdellen muita seerumeita tai öljyjä - siis tunnustaudun sekakäyttäjäksi, kuten blogiani lukeneet tietävät ;o)


Nämä ovat sellaisia uutuustuotteita, mistä itse tykkään! 

Nyt ukkostaa ja kehittelee sadetta täälläpäin, mutta kyllä se aurinko vielä paistaa!

-Maarit


6 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisia tuotteita, varsinkin tuo itseruskettava seerumi! Tuntuu vaikealta uskoa, että jälki on tasaista, vaikka päälle levittää vielä kosteusvoiteenkin, mutta ehkä seerumi imeytyy nopeasti ihoon. Omat kasvoni ovat saaneet väriä Laveran itseruskettavasta, josta olen kyllä pitänyt. Taidan katsastaa ensi kesää varten tätä uutta vaihtoehtoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seerumi on niin silkkisen pehmeän tuntunen, ettei 'jämähdä' ihoon, vaan pyörii iholla pehmesäti ja levittyy hyvin ja siksi sillä saa niin tasaisen pinnan. Kokeilemalla löytyy itselle sopiva määrä.

   Poista
 2. En ole käyttänyt itseruskettavia voiteita vuosiin, yhtenä syynä juuri outo tuoksu. Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän sarjan kaikissa tuotteissa on sama neutraalin hajuinen itseruskettava raaka-aine, hyvä löytö!

   Poista
 3. Tuo Lieracin seerumi on todella ihana! Olen muutenkin seerumien suurkuluttaja enkä osaa olla ilman niitä :) Tuo Vita Liberatan seerumikin itseltäni löytyy, mutta siihen en ole vielä ehtinyt paremmin tutustumaan.

  Ps. Kiva blogi sinulla! Löysin juuri tänne ja jään varmasti kuulolle. Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löysit tänne, ja kiitos paljon! Sama juttu, olen käyttänyt seerumeita niin kauan kuin muistan... Pitää tulla vastavierailulle...

   Poista