lauantai 2. heinäkuuta 2016

VEDENKESTÄVÄ RIPSARI - 10 PISTETTÄ!

Olen käyttänyt aina vedenkestävää mascaraa; en tosin sen perimmäisen ominaisuuden vuoksi vaan siksi, että vain se pitää ripsentaivuttimella taivutetut ripset kuosissa päivän mittaan.

Omat ripsni ovat suorat - siis ihan piikkisuorat. Tai no, taipuvat ne silti vähän: alaspäin kärjistä. Ilman mascaraa silmät näyttävät siltä kuin ripsiä ei olisikaan. Olen kokeillut matkan varrella vaikka mitä ripsareita, ja vain vedenkestävät pitävät ne taivutettuina. Ns vettähylkivät tai vesiliukoiset eivät toimi itselläni lainkaan, taivutuksen ja mascaran laittamisen jälkeen ripset oikenevat puolessa tunnissa piikkisuoriksi. Ei-vedenkestävissä ripsareissa on enemmän vettä, mikä tekee saman kuin kosteus laitetuille hiuksille. Tämä on ilmeisesti vain meidän tikkuripsisten ongelma..

Suosikkini kautta vuosien on ollut Lumene Blueberry Curl Vedenestävä, mutta nyt Lumene on tuonut markkinoille uuden vedenkestävän True Mystic Volume Waterproof *. Olen käyttänyt sitä nyt kesällä
myös hyvin lämpimällä kelillä, ja se on pysynyt koko päivän aivan moitteettomana, ei ole levinnyt yhtään.

Tässä kokemukseni:

LEVITTYI todella hyvin. Mascaramassa on melko kostean näköistä, ja sitä on paljon harjassa. Kannattaa pyyhkiä enin pullon suuhun, jolloin sitä ei tule liikaa ripsille. Mutta - ensimmäisenä Lumene ripsivärinä sitä tulee kunnolla ripsille!

HARJA toimi ainakin omilla ripsilläni erittäin hyvin. Se erotteli ripset hienosti, kunhan harjassa ei ollut liikaa ainetta. Kannattaa aloittaa ihan ripsien juuresta edestakaisin vedoin, jolloin saadaan lisäefekti pidemmistä ja paksummista ripsistä. Itse lisään pari-kolme ohuehkoa kerrosta, niin ripseni eivät mene klimppiin.

TARTTUI ripsiin hyvin, ja ripsistä tuli pitkän näköiset ja tuntui, että ripsien määräkin kasvoi. No, ei sentään sellaista ihmettä tapahtunut, vaikka onkin mystinen mascara. Salaisuus oli varmastikin se, että se erotellen värjäsi jokaisen ripsen, mikä lisäsi volyymifiilistä.

TAIVUTUS pysyi todella hyvin koko päivän. Ja sehän sai aikaiseksi vaikutelman paljon avoimemmasta ja pirteämmästä katseesta. Sopii minulle, kiitos!

PUHDISTUS vedenkestävällä on työläämpää kuin tavallisella ripsivärillä, mutta olen tottunut siihen. Vanulappuun vain vedenkestävälle tarkoitettua poistoainetta, ja sillä kevyesti painellen ja pyyhkien se lähtee pois.

Ripsiväri on sellainen tuote, että jokaisella on oma suosikkinsa perustuen omaan tahtotilaan lopputuloksesta ja ripsien laatuun. Mikään ei varmastikaan sovi kaikille, ja vain kokeilemalla löytyy oma suosikki.

Tämä on ihan kymppituote itselleni, tätä voin lämpimästi suositella! Silmämeikkini sai aivan uuden pirtsakan ulottuvuuden.

Maarit

*Tuote saatu testiin blogin kautta.

2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä! Pakko kokeilla kyseistä ripsaria. Kuvaus ripsistäsi oli täydellinen kuvaus omistani ja vaikka L'Orealin vedenkestävään olenkin ihan tyytyväinen, suosisin mielelläni kotimaista.

    Susci

    VastaaPoista