keskiviikko 21. syyskuuta 2016

KAMELEONTTIPUHDISTUS

Kauppoihin on tullut tänä vuonna useita turve- ja savinaamioita. Näitä on ollut markkinoilla ennenkin, jo ties kuinka kauan. Nyt ne ovat tehneet paluun glow-trendin myötä - iholle halutaan hehkua ja heleyttä. Näinhän se usein menee, vanha tuttavuus puetaan uusiin vaatteisiin ja mietitään uusi nimi tai termi. Ja mainioita tuotteitahan nämä ovatkin! Nämä kuuluvat siihen ryhmään, jonka vaikutuksen näkee heti: iho tuntuu välittömästi pehmeämmältä ja hehkuvammalta.

bareMinerals Skinsorials -sarjassa on kiinnostava uusi tuote: Clay Chameleon *. Tämä ei kuitenkaan ole naamio, vaan kasvojen puhdistustuote. Ja todellinen kameleontti se onkin, sillä se muuttuu iholla savimaisesta voidemaiseksi.

Minusta on kiva kuvailla tuotteita eri ympäristöissä yhtä ahkerasti kuin kokeillakin. Innostuin tästä tuotteesta niin kovasti, että kuvailin sitä täällä mökillä tänään sekä aamuvalossa että illalla saunan yhteydessä.

bareMineralsin kaikki tuotteet sisältävät yhtä tai useampaa mineraalia riippuen siitä, mihin tarpeeseen tuote on kehitetty. Tämä savipuhdistus sisältää minenaalipitoisia merisuoloja ja niiden sisältämät magnesium, kalium ja kalsium auttavat puhdistamaan ihoa yhdessä punaisen saven kanssa. Tuote on puhdistusaine, ja sitä suositellaan myös meikin puhdistamiseen. Tässä kohdin kannattaa kuunnella ihoaan, ja kokeilla mikä käyttöuseus sopii juuri itselle. Minulla on pintakuiva ja ohut iho, joten vuorottelu öljy- ja muilla puhdistuksilla tämän kanssa tuntuu omimmalta. Olen käyttänyt tätä 2-3 kertaa viikossa, ja se on ollut ihan sopiva. Käytän vedenkestävää mascaraa, mikä on poistettava aina sille tarkoitetulla poistoaineella, mutta muu meikki lähti hyvin.

Tätä levitetään kuivalle iholle, jonka jälkeen kostutetuilla sormenpäillä pyöritellään hellävaraisesti. Ja kas, roosa savi alkaa muuttumaan vaaleaksi ja aivan maitomaiseksi ohueksi voiteeksi. Tämän jälkeen kasvot huuhdellaan huolellisesti. 
Kokeilin tänään kylmää merivettä, ja sekin toimi erinomaisen hyvin. Kaikki lähti hyvin pois. Miten heleäksi mahtaakaan tehdä Selkämeren mineraalit yhdistettynä näihin Bretagnen edustalla sijaitsevn Bréhatin saariston suoloihin...

Tuoksukin on ihana. Siinä on jotain lempeän 'maallista', siis luonnontuoksua, ja aavistus miellyttävää bergamottia sekä mandariinia. 


Laitan usein tällaisen tehokkaamman puhdistuksen jälkeen iholleni vain pelkkää öljyä. Niin nytkin. Ja on ihana mennä nukkumaan, kun iho on puhdas, pehmoinen ja kimmoisa. Ja aamulla heleälle iholle meikkivoide tasoittuu kauniisti.

Kaikenkaikkiaan toimiva ja tehokas tuote, jota voin lämpimästi suositella.

Oletko kokeillut näitä tämän tyyppisiä naamioita tai puhdistuksia? Minkälaisia kokemuksia sinulla on niistä?

Terkuin Maarit
4 kommenttia:

 1. Käytän pariakin eri savipohjaista naamiota. Ne sopivat hyvin kirkastamaan sekaihoani, joka on välillä samea ja väsyneen näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat mainioita heleyttämään ja sopivat monille ihotyypeille. t Maarit

   Poista
 2. Oi, onpa sulla kaunis blogi, olen iloinen että löysin tänne :) Mökkimaisemat näyttävät myös aivan ihanilta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija, onpa ihanaa että löytyi uusi lukija ;o) Toivottavasti viihdyt jatkossakin!

   Poista