torstai 15. syyskuuta 2016

MEIKKIVINKKEJÄ LAUANTAINA 17.9.

Hei,

Olen mukana ensi lauantaina 17.9. mondayTOsundayHOME lifestyle-liikkeen järjestämässä naistenpäivässä antamassa meikkivinkkejä aikuisille naisille. Mukana on myös syksyn uusia upeita meikkisävyjä... Samalla on tilaisuus kokeilla ja tutustua ihanaan Okabo Orcanicsin 100% luomuöljyyn, joka kaikilla naisilla pitäisi viimeistään nyt olla kylppärissään...

Meikkivinkit pidetään tasatunnein klo 12, 13 ja 14.

Tule pistäytymään, niin katsotaan yhdessä, mitkä värit olisivat sinulle parhaat. Annan neuvoja myös siitä, miten saat itsesi näyttämään pirteämmältä ja hehkeämmältä, ja mitkä kikat kohottavat katsetta - helposti.

Käy katsomassa  TÄÄLTÄ mitä kaikkea ihanaa Päivin liikkeestä löytyy!

Osoite: mondayTOsundayHOME, Kivenlahdenkatu 7, Espoo (Espoonlahden Nesteen pihapiirissä, vasemmalla).

Terkuin Maarit


5 kommenttia:

 1. Kiitos Maarit ammattilaisen meikkivinkeistä. Aika pienestä kiinni, miten saa kasvoille aivan eri lookin, kuin mitä itse on tottunut tekemään. Oli mukava tavata :))

  - Sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva että huomasit tilaisuuden ja oli mukava tutustua ja jutella! Nyt sitten vain rohkeasti supsuttamaan luomiväriä ;o) Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Heippa! Olisi mahtavaa jos voisit/haluaisit/ehtisit joskus tekemään videopostauksen meikkivinkeistä aikuiselle naiselle :) Meitä on varmaan monia ketkä eivät päässeet tulemaan,mutta olisivat iloisia ammattilaisen vinkeistä.
  Mukavaa sunnuntaita ja uutta viikkoa!t. Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh! Nytpä heitit aikamoisen ehdotuksen. Ymmärrän hyvin toiveesi, mutta teen tätä ihan puhtaasta innostuksesta, ja tämä oli ainoa tilaisuus mitä olen koskaan pitänyt...toistaiseksi kirjoittelen niistä ihan blogiini. Aurinkoista viikkoa!

   Poista
 3. Kiitos samoin! :-) Luen vinkkisi aina tarkkaan ja monta tuotetta olen hankkinutkin. Ja kiitos kulmakarvavideovinkistä myös.Tämä on ehdottomasti yksi lempiblogeistani.Piia

  VastaaPoista