sunnuntai 4. syyskuuta 2016

SYYSSYNTTÄRIT GULA VILLANISSAVietimme eilen hauskat syyssynttärijuhlat. Vävy'poika'mme täytti 40 vuotta ja järjestimme lähisuvun kesken pippalot Espoon Vasikkasaaressa olevassa Gula Villanissa. Pieni venematka Haukilahdesta, leppoisa kävely metsätietä pitkin kohti kukkulaa, ja kohta jo edessä aukesikin keltainen huvila - taustalla Espoon upea saaristomaisema. Aivan ihana paikka ja kodikas pihamiljöö, joka sopi hyvin myös lapsiperheelle.
Hurmaavat ravintolanpitäjät ovat vävymme lapsuudentuttuja, ja naurua ja juttua riitti muisteluiden parissa; onhan niitä jo kertynytkin tuohon ikään mennessä ;o)
Kiertelin kuvailemassa ja ihastelemassa talon joka kolkkaa, ja kyllä selvästi näki, että asialla on ollut visuaalisen alan ammattilaiset. Sisustus on tyylikkään eleetön, eikä sitä oltu pilattu ylenpalttisilla  saaristosomistustavaroilla. Niin kodikasta ja kaunista.
Ruokahan ei ole ravintoloissa aina mitenkään itsestäänselvästi hyvää. Mutta täällä oli. Keskustelimme pitkään siitä, miten vaikeaa oli valita listalta ruokaa, kun kaikki olisi käynyt ja kuulosti niin herkulliselta. Söimme suurella nautinnolla kermaista lohikeittoa, jallurosmariinikastikkeella aateloituja savunmakuisia lihapullia, tattirisottoa, meripastaa... Kuin kotona tehtyä, ihanat maut, runsaat annokset eikä mitään pipertelyä.
Aivan täydellinen kesäinen paikka, hyvä palvelu ja ihanat juhlat!

Tänään jatkamme samalla porukalla vielä kotidinnerillä formuloiden merkeissä - ja samalla sovimme päivän ensi vuodelle yhteiselle retkelle tälle keltaiselle huvilalle. Siitä tulee perinne!

Leppoisaa sunnuntai-iltaa!

Maarit

3 kommenttia:

 1. Kylläpä Maarit osasit selkeästi ja hyvällä tyylillä kuvien ja tarinan kautta tuoda esiin ainukertaisen lämpimän ja välittömän tunnelman ja puitteet, joissa saimme viettää tätä nelikymppis-perhejuhlaa kolmen sukupolven voimin.
  Varmaa on, että Gula Villaniin kokoonnutaan taas ensi vuoden syyskuussa.

  VastaaPoista
 2. Kylläpä Maarit osasit selkeästi ja hyvällä tyylillä kuvien ja tarinan kautta tuoda esiin ainukertaisen lämpimän ja välittömän tunnelman ja puitteet, joissa saimme viettää tätä nelikymppis-perhejuhlaa kolmen sukupolven voimin.
  Varmaa on, että Gula Villaniin kokoonnutaan taas ensi vuoden syyskuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannu - oli kyllä niin ihana sukulaispäivä ja puitteet. Näitä muistellaan pitkään!

   Poista