perjantai 30. syyskuuta 2016

UUSI PÖYTÄLÖYTÖ

Kiertelen aika ahkerasti kirppiksiä, en aina edes viikoittain, mutta kun saan vaihteen päälle, niin saatan käydä monestikin lyhyen ajan sisällä.

Viimeisin löytöni on tämä pyöreä pikkupöytä. Se on vanha ompelupöytä, jonka sisällä on lokerikko kaikenlaisten ompelutarvikkeiden säilytykseen. Kiva idea! Pöytälevy on irrotettava, joten siihen voi teettää vaikka marmori- tai kivipinnan joskus.

Putsaamisen ja pesemisen jälkeen se pääsi meillä paraatipaikalle olkkariin, johon olin jo pitkään katsellut jotain ratkaisua. Olin päättänyt, etten halua hankkia mitään perusratkaisua - ja tämä ei todellakaan sitä ole. Tykkäsin myös sen 50-lukulaisesta tyylistä. En tosin tiedä kuinka vanha se on, mutta jotain voi päätellä sen käyttötarkoituksesta.

Parasta näissä on se, että tulee hyvä mieli ainutlaatuisesta löydöstä ja edullisesta hinnasta.

Käytkö sinä kirppiksellä, ja millaisia löytöjä olet tehnyt sieltä?

Terkuin Maarit
11 kommenttia:

 1. Ihana löyty👍😍, itse ehdin harvoin kirppikselle, mutta rakastan vanhoja tavaroita, siis oikein vanhoja, elämää nähneitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Niissä on oma ainutlaatuinen tunnelmansa; eikä vastaan tule samanlaisia...

   Poista
 2. Ihana löytö juuri tähän Sinun kotiisi. Itsekin kiertelen aika paljon kirppiksiä. Kesällä Salon seudulla ja talvisin enemmän täällä Espoossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä voi tulla ihan elämäntapa, eikö vain? Syksyistä viikonloppua sinulle :)

   Poista
 3. Ihana löytö juuri tähän Sinun kotiisi. Itsekin kiertelen aika paljon kirppiksiä. Kesällä Salon seudulla ja talvisin enemmän täällä Espoossa.

  VastaaPoista
 4. Oikein kiva pikkupöytä. Sopii tuohon tosi hyvin. Kodikkuutta saa yhdistelemällä vanhaa ja uutta...

  VastaaPoista
 5. Hei, onpas hyvännäköinen pöytä ja vieläpä noin hyväkuntoinenkin. Tykkään kovasti myös 50-luvun henkisistä keveistä kalusteista. Sopii hyvin tuohon teille ja sopisi meidänkin yläkerran olkkariin.
  Pongasin itsekin juuri yhden sohvapöydän lähikirppikseltä. (Lapussa luki Wirkkala - en löytänyt kylläkään kuvahaulla samankaltaista.) En uskaltanut ostaa (oli kuitenkin useamman satasen), kun kansi näytti aika pahalta - mahtaisinko osata sitä kunnostaa ja ettei vain olisi niin homeessa ettei siitä tulisikaan pöytää. Mutta upea oli muodoltaan! Tosi spesiaali! Ehkä kysyn jonkun mielipidettä kunnostamisen suhteen...
  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli niin hyvässä kunnossa, ettei vaatinut mitään kunnostustöitä. Otin sen ompelulokerikon pois, koska siihen oli piintynyt 'vanha' haju, mikä usein vaivaa noita vanhoja huonekaluja. Se auttoikin heti. Näiden kanssa onkin oltava tarkkana, ettei kokonaishinta kipua ihan taivaisiin kunnostuksen jälkeen. Tänään oli ihanan lämmin ja aurinkoinen päivä - toivotaan että kuivat säät jatkuvat!

   Poista