sunnuntai 18. syyskuuta 2016

VOI MITÄ NAISENERGIAA JA MEIKKINÄLKÄÄ!

Otsikko on siinä mielessä harhaanjohtava, ettei nyt ole yhtään kuvaa näistä ihanista naisista, joita kohtasin eilisessä meikkitapahtumassa mondayTOsundayHOME -liikeessä. Kävi nimittäin niin, että siellä oli heti alusta alkaen sellainen hulina, etten ehtinyt ottaa tilannekuvia lainkaan. No, hyvä niin!


Näin hienoa meikkipistettä ja puitteita ei olekaan ihan joka paikassa! Värit tulivat hienosti esille vaaleankauniissa interiöörissä. Ja tämä ihana liike inspiroi ja hurmasi naiset kertomaan, kyselemään ja kokeilemaan kaikkea meikkeihin liittyvää. Meikkaaminen ei ole kovin vakava juttu. Kuten kuvasta näkyy, meillä oli vessapaperirulla aitiopaikalla :)
Meikkisession teemana oli käydä läpi niitä meikkauksen pikkuniksejä, millä aikuinen nainen taikoo itsessään piilevän kauneuden ja heleyden esiin - nopeasti ja helposti. Sillä jokainen nainenhan on kaunis. Kyse on siitä, mitkä värit ovat suosiollisia ja mitkä tuotteet ovat niitä avaintuotteita, millä saa kohotusta katseeseen, raikkautta ilmeeseen ja heleyttä iholle.

Tässä lyhyesti ydinasiat:

TASAINEN IHO
Käytä ohutta ja hoitavaa meikkivoidetta; huolehdi myös ihosi säännöllisestä hoidosta. Valitse sävy, mikä EI ole liian vaalea, vaan antaa lämmintä ja tervettä hehkua ihollesi. Jos ihosi on hyvä, riittää sekin että levität sitä kasvojen keskiosaan, missä on eniten kirjavuutta. Peitä sen jälkeen peitevoiteella ne kohdat, missä näkyy vielä punaisuutta tms. Vältä turhaa puuterointia, sillä se vie hehkun mennessään.
Katso aikaisempi juttuni aiheesta TÄÄLTÄ .

Lumenen Nude Perfection Kevytmeikkivoide on ohut, hoitava ja heleyttävä; ja se sopii kaikille niille, jotka vielä pelkäävät että meikkivoide näkyy tai tuntuu.
Max Factorin Miracle Touch on hiukan peittävämmästä pitävälle, ja silti se on kauniisti ihoon sulautuva ja häivyttyvä.
Jos käytössäsi oleva sävysi on liian vaalea esim kesäiholle, sitä voi tummentaa Dr. Hauschkan Bronzing Tintillä - tämä pitäisi kaikilla olla meikkipussissaan! Se on niin monikäyttöinen kautta vuoden.


Opettelimme myös poskipunan käyttämistä, mihin sitä laitetaan ja kuinka paljon. Yksi pomminvarma sävy, mikä sopii lähes kaikille ja antaa vaikutelman siitä, että on juuri tullut reippaalta lenkiltä, on MAC:in Pinch. Onkohan Stockalla riittävästi varastoa, kun lähes kaikki aikovat hankkia sen itselleen...


KULMAT HERÄTTÄVÄT JA ANTAVA RYHTIÄ
Kulmien merkitys selkeään, virkeään ja raikkaaseen katseeseen on yllättävän iso. Kerroinkin siellä, että jos en mitään muuta viitsi tehdä, niin laitan meikkivoiteen ja laitan kulmat kuntoon. Se antaa heti paljon huolitellumman ilmeen koko olemukseen. Pelkällä kynälläkin pääsee jo pitkälle, kun on oikea sävy!
Kulmista on vaikea antaa kirjallisia ohjeita, mutta avainasiat ovat nämä: korjaa muotoa piirtämällä kynällä hentoja 'karvoja' sekä sisä- että ulkonurkkaan, täytä sitten aukot. Käytä riittävän kovaa kynää, ettei tule liian jyrkkää jälkeä. Useimmille sopii harmaanruskea väri, ja mielestäni markkinoiden paras kynä ja väri on Lumene Eyebrow Pencil 2.
Hyvä video kulmien meikkaamisesta ja merkityksestä löytyy Naiselo45+ -blogista TÄÄLTÄ.


LUOMIVÄRI SUURENTAA SILMIÄ
Ja paljon paremmin kuin liian pitkät pidennykset, mitä naiset tuntuvat suosivan laiskuuksissaan.
Oma näkemykseni on, että jos käytät mascaraa tai sinulla on pidennykset, on sinun laitettava myös hiukan luomiväriä. Edes hiukan. Mutta ei mitä tahansa sävyä. Koska kyseessä oli helpot ja jokaisen naisen kätevästi opittavissa olevat kikat, emme lähteneet hakemaan silmien vasta- tai muita värejä. Sen sijaan käytimme kaikille malvaa, norsunväriä, luumua... Ja kuin yhteisestä suusta kaikki huokailimme, miten paljon katseeseen vaikutti jo se, kun isolla siveltimellä pyörittelimme väriä ulkonurkasta ylös ja ulospäin. Ja ripsien juureen riittävän tummaa luumusävyä rajaukseksi. Ei siinä muuta tarvittu. Kaikki olivat aivan hurmaavan säihkyviä jo näillä pienillä fiksauksilla. Ja aivan hämmentyneitä, kun se oli niin helppoa.

Syksyn uusia kauniita luomivärisävyjä olivat mm Max Factorin uudet Smoky Eye -paletit. Niistä löytyy kaunis nude, joka ei ole onneksi liian vaalea eikä helmiäinen. Ja toisessa paletissa monelle sopiva hillitty siniharmaa. Lumenen perusvalikoiman nelikot ovat monikäyttöisiä, ja oma suosikkini on jo muutaman vuoden ollut paletti 1 Kanervametsikkö. Tämän rasian tummalla luumusävyllä tekee sekä rajaukset että varjostukset.Huulille ja kynsille valitsimme värejä syksyn kauniista uutuusväreistä. Lumenen, Max Factorin ja Shiseidon kartalta löytyy upeita sävyjä huulille kypsästä persikkaisesta viininpunaiseen.
Keskustelimme pitkään siitä, miten moni nainen tuntee olonsa mukavammaksi vaaleammissa huulipuna- tai kiiltosävyissä, mutta kynsille kokeillaan mieluusti tummia ja rohkeita viininsävyjä.
Meillä oli hauskaa ja naurettiin erilaisille käyttökokemuksille ja tietämättömyydellekin, mutta tärkeintä oli, että varmasti kaikille jäi hyvä mieli täynnä voimaannuttavaa naisenergiaa.

Kunpa maahantuojat ja valmistajat vihdoinkin satsaisivat kunnolla opastukseen, tiedonnälkä on suuri ja kassakin kilahtelisi varmasti mukavasti.

Kiitos Päivi kun järjestit meille tämän iltapäivän!

Värikästä viikon alkua kaikille!

Maarit


8 kommenttia:

 1. Hei, olipa ihana päivä!! Tuhannet kiitokset sinulle Maarit opastuksesta ja vinkeistä...kyllä naiset sitten ovat ihania!!! 🌺❤️

  VastaaPoista
 2. Johanna - Kaikkea kaunista18. syyskuuta 2016 klo 21.28

  Ihanaa että vinkit löytyy täältä vielä kertauksena! Oli mahtava parituntinen, kiitos Maarit ja Päivi sekä kaikki ihanat naiset. ����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos niistä jäi joitain hyviä ideoita mukaan! Aurinkoista viikkoa täältä länsirannikolta!

   Poista
 3. Ooh, ihanan inspiroivan näköinen putiikki! Silmät ihan tähtinä täällä.

  Teen muuten usein ihan samoin kuin sä: Hyvä meikkipohja ja kulmat ojoon, eikä sitten muuta tarvitse, ilme on freesi noinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Putiikki on täynnä kaikkea ihanaa, kannattaa pistäytyä... Aivan, moni laittaa vain ripsarin eikä mitään muuta - mielestäni näiden kahden välillä on aika huima ero: tasainen ihonsävy on ihan oleellinen juttu.

   Poista
 4. Kiitokset vinkeistä joista saa ihanasti tietoa. Valitettavasti en päässyt mukaan, mutta toivottavasti otatte joskus uusiksi. Ihanaa blogiasi seuraava .
  Päivi

  VastaaPoista