perjantai 7. lokakuuta 2016

RISUJA TULI

Aamulenkkeilyn saaliina - happiraikkaan ilman ja syysauringon lisäksi - tuli nämä risut. Olin kokeillut tuohon mustaan saviruukkuun jos jonkinlaisia kukkia, ja joku mättäsi aina. Olivat liian reheviä noin isoon maljakkoon tai liian värikkäitä, mitä milloinkin. Nämä kuivuneet ukon- tai koiranputket ovat herkkiä, ihanan pellavanvärisiä ja kiva kontrasti ruukulle.

Mietin siellä kävellessäni kuinka usein tulenkaan kotiin lenkkireissulta oksien tai luonnonkukkien kanssa. Näin olen tehnyt jo pienestä pitäen, sillä kun opettelin mummolassa ajamaan pyörällä, en meinannut millään malttaa polkea eteenpäin, kun ihastelin vain tienpientareen ihania kukkia. Enpä ole juuri siitä muuttunut ;)

Aurinkoa viikonloppuusi!

Maarit


8 kommenttia:

 1. Kivoja risuja sun maljakossa. Mullakin tarttuu aina mukaan kaikenlaisia oksia, käpyjä, kiviä, ajopuita jne. Ne ovat kivoja sisutuksessa ja niitä voi myös hieman tuunailla halutessaan. Olen lukenut sun blogia jonkin aikaa. Löysin sen Päivin kautta. Nyt vasta kommentoin. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, ja kohta pitääkin hakea sammalta, käpyjä ja muuta kivaa jouluista. Kiva että olet löytänyt blogini :)) Kivaa lokakuista viikkoa!

   Poista
 2. Hyvältä näyttää. Luonnosta löytää paljon esille sisustukseen.

  VastaaPoista