keskiviikko 16. marraskuuta 2016

EI PUISTOA VAAN PUSEROITAKävi niin, että vietin päivän Malagassa. Kuljin kameran kanssa haahuillen pitkin poikin kaupunkia sellaisilla alueilla missä en ole aiemmin käynyt. Aurinko paistoi, kahvilat ja ravintolat oli täynnä ihmisiä. En ollut lähtenyt shoppailemaan, vaan ihan vain kävelemään ja fiilistelemään ja kuvaamaan.

Keskustan aukiolla huomasin kyltin 'Banos Arabes' ja ajattelin, että siellä on samantapainen luomoava puisto ikiaikaisen kylpylän raunioissa kuin oli Palmassakin Mallorcalla. Sinne!

Lähdin sydän sykkien kujaa pitkin kohti puistoa. En ehtinyt montaa askelta ottaa, kun huomasin vasemmalla pikku putiikin. Ja ikkunassa ihania puseroita. Tunnistin heti, että ne ovat sellaisia, mihin olen törmännyt aiemminkin: laskeutuvaa pehmeää trikoon tapaista neulosta ja niitä on vain yhdessä koossa. Ihania murrettuja sävyjä: kittiä, kulahtanutta mustaa, vintageroosaa, hailukkaa armyvihreää...
Siis just passeleita farkkujen kanssa, kapeitten mustien housujen parina tai näin lämpimässä sortsien yläosana, kun tarvitsee vähän lämmikettä. Niissä on pienenpieni bling-koristelu, joka mielestäni vaatii vastapainoksi sporttiset kengät, tennarit tai bootsit.
Siis paljon käyttöä, edullinen hinta ja oiva tuliainen myös.

Eikä siellä sitten ollutkaan puistoa, vaan hamam-kylpylä! Ja sovittiin jo, että mennään sinne mikäli säihin tulee muutos, mitä ei tietenkään toivo...

Heräteostot ovat parhaita, vai mitä!

-Maarit


4 kommenttia:

 1. Kerrassaan ihania puseroita oot löytänyt😍 Ihana rentoja!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on niiin ihania! Löysin Palmasta ekan liikkeen missä oli näitä samantyyppisiä, joten tunnistin ne heti :)

   Poista
 2. Voi noita kuvia, varsinkin alimmaista, jossa turkoosi meri loistaa kilpaa puseroiden kanssa! Melkein tunnen auringon lämmön! Kaipaan tuota valoa! Onneksi tänään paistoi aurinko. Pienen hetken vain, mutta kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomen pimeys kyllä hirvittääkn, kun on nyt tottunut tähän jokapäiväiseen valoon, huh. Mutta tartutaan hetkeen, ja nautitaan siitä ;) Ihanaa sunnuntaita Suvi!

   Poista