tiistai 8. marraskuuta 2016

IHAN UUDET LINJAT


Terveisiä Aurinkorannikolta! Lähdettiin tänne päivää ennen kuin lumisateet alkoivat Suomessa. Osuipa ajoitus oikeaan! Lokakuu oli täällä Espanjassa vielä hirveän kuuma, reilusti yli 20 astetta ja sadepäiviä on ollut kuulemma vain yksi. Nytkin on pärjännyt päivisin hyvin vielä kesävaatteissa, mutta iltaisin on pitänyt olla pitkikset ja muutenkin lämpimämpää.

Tein niin radikaalin päätöksen tällä kertaa, etten ottanut yhtään raitapaitaa mukaani. Kävi nimittäin niin, että kun tapasin Hulkkosen Railin ennen lähtöäni, ehdimme reilun tunnin aikana käymään läpi tuhannen muun asian lisäksi matkavaatteetkin. Hän totesi, ettei käytä etelänmatkoilla päivisin juuri muita kuin midi-pituisia mekkoja. 
Olen itse ollut vähän skeptinen yhdistelmään midimekko + minityyppi. Niin ihana Raili sai vain houkuteltua kokeilemaan taas uutta, sillä ostin häneltä tämän mustan trikoomekon. Siinä on kiva vähän toispuoleinen leikkaus ja vino helma. Ihan älyttömän kiva pitää päällä, ja kapea linja ehkä jopa vähän pidentää olemusta...? Converset sekä mustat Birkenstockit ovat olleet suosikkikengät tämän kanssa. Nyt olen niin innostunut, että pitää hommata ainakin yksi midimittainen musta talvihame...

Mulla oli jo kesällä hankittuna kapea musta midimittainen trikootuubihamekin, mutta se on ollut käyttämättömänä kaapissa. Nyt sekin on ollut täällä päällä ahkerasti. Tämän pituuden kanssa käy parhaiten hieman isohko tai muuten runsasmuotoinen, muttei liian pitkä, yläosa. Laitan siitäkin asukuvan, kunhan saan tuon valokuvaajan taas kameran taakse.

Niin, enkä ole kaivannut yhtään niitä raitapaitoja. En kyllä luovukaan niistä, mutta oli ihanaa löytää pitkästä aikaa ihan uudet linjat, joissa oikeasti viihdyin. Kiitos Raili!

Mitäs tykkäätte? Oletko sinä löytänyt midipituuden?

Maarit

4 kommenttia:

 1. Kiva mekko! Hyvää lomaa:)

  VastaaPoista
 2. Kyllä Raili taisi olla ihan oikeassa, mekot vaan ovat niin helppoja ja mukavia vaatteita niin kesällä kuin talvellakin! Terveisin yksi mekkohullu ;-D. Ja hyvänäköisiä, juuri niin kuin sinun mekkosi....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Miten sitä jämähtääkään niin helposti johonkin; mutta hyvä että aina välillä herää ;o) Mukavaa viikonloppua!

   Poista