lauantai 31. joulukuuta 2016

100.000 & 2016

Vuoden viimeinen päivä on käsillä ja takana on nyt lähes vuosi bloggaamista. Olen niin tyytyväinen, että päätin aloittaa kirjoittamisen ja sain kuin sainkin blogin lopulta aikaiseksi. Se on tuonut mukanaan niin paljon iloa arkeen, onnistumisen tunnetta, kivoja tapahtumia - ja uusia ystäviäkin. Kaiken kaikkiaan mukavaa lisäsisältöä elämään.

Huomaan, miten katson ja havainnoin asioita ihan eri silmin. Kuvaamisen opettelu on ollut haaste, mutta niin sekin vain on yrityksen ja erehdyksen kautta lähtenyt kehittymään. Mutta vielä on paljon opittavaa siinäkin.

Silti kaikkein eniten sydäntäni on lämmittänyt teiltä tullut palaute! Kuinka kiitollisina olette kommentoineet blogissa, viesteissä ja livenä postauksiani. Erityisesti kauneuteen liittyvä palaute on ollut ihan huikeaa, mikä osoittaa sen, että te janoatte tietoa ja se kannustaa minua jatkamaan tätä 'matkasaarnaajan' tehtävää beautynkin ihanassa maailmassa.

Juuri nyt blogini sivulla on käyty 100.000 kertaa! Koska kirjoittelen blogiani itsenäisesti ilman minkään portaalin tukea, olen aivan sanaton onnesta ja kiitollisuudesta.

Tämä blogin kirjoittaminen on ihanaa ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Viivytään kuitenkin vielä hetki tässä vuodessa. Tein pienen kuvakoosteen, joka kertoo miten oma vuoteni sujui. Saimme toisen pienen tytön sukuumme, olemme reissanneet, viettäneet pitkää kesää mökillä, olen käynyt kivoissa blogitapahtumissa, pyöritellyt huonekaluja kotona...

Voit seurata blogiani myös Facebookissa ja Instagramissa.

Lämmin kiitokseni teille kaikille ja toivottavasti jatkatte matkaa seurassani ensi vuonnakin!

Valoisaa Uutta Vuotta!

Maarit
8 kommenttia:

 1. Hei pitkästä aikaa.... Toivotan sinulle ja perheellesi oikein hyvää vuotta 2017! /t. Helena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Helena! Tosiaan, siitä onkin aikaa kun olemme viestitelleet :) Kiitos samoin, kaikkea hyvää uuteen vuoteen!

   Poista
 2. Kiitos kivoista tunnelmista! Ja huikeaa vuotta 2017!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina ja onnenkantamoisia sinullekin tälle uudelle vuodelle!

   Poista
 3. Allekirjoitan myös tuon ensimmäisen blogivuoden kaiken hienon ja hyvän fiiliksen!
  Ei muuta kuin että tästä on hyvä jatkaa samaan malliin. On ollut kiva tutustua näin blogin välityksellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut tosiaan ihanaa, että monista kommentoijista on tullut niin tutun oloisia tämän vuoden aikana. Pitäisi vain itsekin ehtiä aktiivisemmin lukemaan ja kommentoimaan. Ihanaa alkanutta vuotta!

   Poista