keskiviikko 14. joulukuuta 2016

LOISTA SINÄKIN!


Lumene lanseerasi jokin aika sitten loistavan ja täysin uuden meikkirituaalin Invisible Illumination. Olen aina iloinen kaikista uutuusmeikeistä, mitkä sopivat oikeasti myös aikuisen naisen iholle ja tarpeisiin. Sain koko sarjan kokeiltavakseni, ja valitsin tähän ne tuotteet, mitkä ovat parhaat nimenomaan aikuisen kannalta. Vaikka puhutaan rituaalista, kyse on kivan helpoista tuotteista, joilla jokainen onnistuu varmasti. Eikä varmasti näytä liian meikatulta!


Koko sarja perustuu heleyttämiseen, luonnollisuuteen, kosteuttamiseen - ja helppouteen. Hei, nehän ovat juuri niitä asioita mistä olen kirjoittanut aiemminkin, voit lukaista tasainen iho -kirjoitukseni täältä! Valitsin näistä Instant Glow -tuotteista aikuisen iholle nimenomaan helppoon arkikäyttöön kolme suosikkituotetta: Sävyseerumin (Beauty Serum), Poskipunapisarat (Watercolor Blush) sekä Hehkupisarat (Watercolor Bronzer)
Kaikki tuotteet ovat unelmankevyitä ja nestemäisiä, ja kaikissa on tuskin silmillä havaittavaa hohdetta. Juuri sellaista, mikä antaa heleyttä mutta ei näy korostetusti iholla. Sävyjä kussakin on vain yksi, mutta ne ovat raikkaita ja helppoja, monille sopivia yleispäteviä sävyjä.

Sävyseerumissakin on todella vain yksi sävy. Se sopii useimmille ihon sävyille sen vuoksi, että se on niin ohutta ja ihon oma sävy kuultaa läpi. Kuten nimikin kertoo, se on ihonhoidollinen tuote, jossa on kaunistavaa ja tasoittavaa pigmenttiä.
Hehkupisarat on aivan täydellinen bronzer-sävy. Se ei ole liian tumma, mutta silti sen verran pigmenttinen, että se antaa ihanaa auringon hehkua iholle. Taputtelen sitä poskien lisäksi nenänvarteen ja otsan ulkoreunoille, eli niihin kohtiin mihin aurinkokin tarttuu parhaiten.
Poskipunapisaroita voi myös levittää poskipäille sormilla. Väri on kaunis, monelle sopiva. Eikä rajoja taatusti jää, koska pisarat levittyvät ja häivyttyvät todella tasaisen kauniisti.

Nämä ovat juuri sellaisia tuotteita, jotka eivät peitä liikaa ja antavat oman ihon sävyn kuultaa läpi. Ja se on juuri sitä luonnollisuutta - ja heleyttä. Kun näitä nestemäisiä meikkejä oppii käyttämään, mikä on helppoa, huomaa että niihin jää koukkuun.


VINKKEJÄ:

1. Jos Sävyseerumin väri on sinulle liian vaalea, voit tummentaa sitä helposti. Tiputa seerumia muutama pisara kämmenselälle. Annostele sen jälkeen siihen Hehkupisaroita aluksi pisara kerrallaan, ja sekoita ne keskenään. Löydät oikean sävyn kokeilemalla. 

2. Tuntuuko, että ihosi kaipaa peittävämpää tuotetta? Onko punoitusta poskipäillä? Käytä Sävyseerumin lisäksi peitevoidetta vain niihin kohtiin. Näin säilytät heleyden kasvillasi. Useimpien iho ei kaipaa edes peittävämpää meikkivoidetta.

3. Älä puuteroi ihoasi mattaisen himmeäksi. Näytät paljon raikkaammalta ja luonnollisemmalta, kun annat ihosi olla hiukan kiiltävä.

Nämä olisivat varmasti monille mieluisia lahjojakin, koska ei ole sitä ainaista sävyn valitsemisongelmaa.
Siis kaiken kaikkiaan hyvä idea ja ihana sarja, joka tuo heleyden lisäksi ihania muistoja mieleen :o)

Terkuin Maarit

9 kommenttia:

 1. Aika ihanan tuntusia tuotteita, kiitos paljon jälleen vinkeistäsi Maarit.

  Tietäisitköhän jonkun hyvän tuotteen, joka olisi sopiva mulle, kasvojeni iho on muuten hyvä, talvisin perus kuiva, mutta leukaan tulee aina mustapäitä ja finnejä... en ole oikein löytänyt mitään soppelia tuotetta nuita ällötyksiä poistamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta Sari! Ainakin mustapäiden suhteen oiva keino voisi olla, että käyttäisit muutaman kerran viikossa Lumenen 60 sec Facialia, se on syväpuhdistava tuote koko kasvoille. Ja lisäksi voisit käyttää ihan vain leukaan Lumenen Turvenaamiota, alkuun muutamana päivänä viikossa (toivottavasti se on vielä valikoimassa). Lisäksi pitää huolehtia ihon hyvästä kosteutuksesta, vaikka olisi rasvoittuvakin, sillä hoidetun ihon huokoset pääsevät avautumaan ja kuona poistumaan. Toisinpäin ajatellen: jos iho on kuiva, myös huokoset ovat kireällä ja varastoivat talin ym sisäänsä. Ihana kosteusvoide on Lumenen uusi Lähde-sarjan 24h hydration rescue -voide. Toivottavasti näistä on apua :o)

   Poista
  2. Kiitos paljon Maarit neuvoista, menenkin huomenna kaupunkiin ja katson sieltä nuita tuotteita :)
   Ihanaa perjantai iltaa ja viikonloppua sinulle! <3

   Poista
 2. Kivan vinkkipostauksen olet koonnut :)

  Lumene on alkanut innostuttaa minuakin yhä enemmän ja enemmän. Uudistus on todellakin ollut mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat ihan huipputuotteita; uudenlaisia ja niin miellyttäviä käyttää ja kaunis lopputulos

   Poista
 3. Pidän noista Lumenen keveän heleistä uutuuksista.

  VastaaPoista
 4. Ihania vinkkejä taas, huomenna kaupoille. Laitatko tuon beauty serumin alle jotain päivävoidetta tms? Nämä toimivat varmasti hyvin etelän auringossa, kun ei halua laittaa niin paljon meikkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Johanna! Juu, vaikka nimi on seerumi, niin laitan sen alle sekä seerumia että voidetta ihan normaalisti. Käytän sitä ihan meikkivoiteen tavoin. Ja tämä sopii erinomaisesti aurinkoon; suosittelen hankkimaan myös Hehkupisarat, koska seerumi jää liian vaaleaksi hetkessä, jos/kun rusketut. Ja sillä saa myös lisäpäivetystä ihanasti. Ihanaa viikonloppua!

   Poista