keskiviikko 7. joulukuuta 2016

PEHMEÄÄ & KIILTÄVÄÄ


Ilmat kylmenevät ja huulet kuivuvat samaa vauhtia. Itseltäni löytyy huulirasvoja meikkipussista, käsilaukusta ja yöpöydän laatikosta. Vuosien varrella on tullut kokeiltua monenlaisia voiteita. Päiväkäyttöön yksi tärkeimmistä kriteereistäni on nykyään se, että voide jättää hiukan tahmaisen tunteen, sillä se pysyy pisimpään huulilla. Tämmöinen 'sitkas' koostumus tekee huulille kevyen kalvon, ja myös antaa kiiltoa, joka pysyy. 


ACO Stay Soft Lip Balm 24H Moisture

Sain syksyllä blogiini testiin ACO Stay Soft Lips -huulivoiteen, jota olen käyttänyt nyt muutaman kuukauden, joten kokemusta tuloksista on. Se oli myös mukana lomamatkalla, ja käytin sitä aina kun ei ollut tarvetta auringonsuojalle. Huulet eivät ole kärsineet lainkaan auringossa eikä nyt täällä kylmässäkään, ja ne ovat pehmeän ja hoidetun tuntuiset.
Yksi kriteereistäni huulivoiteille on se, ettei se saa lillua huulten pinnalla, jolloin se myös lähtee pois saman tien. Haluan myös, että huulivoiteeni antaa kiiltoa, sillä erityisesti talviaikaan se toimii itselläni myös huulimeikkinä.
Stay Soft Lips on hiukan huulikiiltomainen, positiivisella tavalla vähän tahmea koostumukseltaan. Mutta silti se on huomaamattoman tuntuinen huulilla. Näin se myös pysyy todella pitkään, sen luvataankin antavan 24 tunnin kosteussuojan. Voide sisältää lähes näkymättömiä vaaleita helmiäishippusia, mikä antaa myös kivan volyymiefektin.  Kiilto on kaunis ja kestävä.  Siinä on miellyttävä kevyt vaniljainen tuoksu ja kätevä vino annostelunokka.

Ehdottomasti parhaita huulivoiteita, mitä olen pitkään aikaan käyttänyt, ja tulee jäämään vakikäyttööni!

Oletko sinä käyttänyt näitä kiiltäviä huulivoiteita? Mitä olet tykännyt niistä?

VINKKI: pidä yöpöydälläsi jotain rasvaisempaa voidetta yöhuulirasvana; voit hoitaa sillä myös kynsinauhojasi. Esimerkiksi Kikolla on Night Balm ja Diorilla ihana Crème Abricot, joka on kynsinauhavoide, mutta sopii myös huulille.

- Maarit2 kommenttia: