sunnuntai 18. joulukuuta 2016

YÖHOITAJAT


Olen tutustunut tämän vuoden aikana moniin apteekeissa myytävän Lierac-sarjan tuotteisiin, ja kiitos siitä kuuluu entiselle kollegalleni, joka luotsaa Right Connection PR-toimistoa, ja lähettää uutuuksia testattavakseni blogiin. Nämä ovat sopineet iholleni poikkeuksellisen hyvin. Tykkään niiden koostumuksesta ja tunteesta iholla. Ja siitä, että voide kuin voide jättää todella kosteutetun tunteen kasvoille. Sellaiset hoitotuotteet, mitkä hulahtavat hetkessä ihoon jättämättä sellaista vähän nihkeää pintaa, eivät ole minun juttuni.


Magnificence -sarja on ikääntyvän ihon hellijä. Siis minun ikäisilleni. Mutta valitettavasti jo 40 vuoden tienoilla alkaa tämä ruljanssi... Uusin voide Magnificence Nuit on yöaikaan käytettävä soluja puhdistava, ihoa silottava geelimäinen balsami, joka häivyttää juonteita, kiinteyttää ja heleyttää ihoa. Nykyään ei niinkään puhuta yövoiteista, vaan sleeping cream -tyyppisistä hoitotuotteista, mitkä ovat olleet jo pitkään aasialaisten naisten kauneusrutiineissa mukana. 

Se on koostumukseltaan naamio-tyyppinen, raikas ja kevyt ja jättää iholle näkymättömän kalvon, joka auttaa poistamaan soluista kuona-aineita sekä tasoittamaan ryppyjä. Siitä imeytyy ihoon aktiiviaineita nukkuessamme, ja aamulla iho on elpynyt: selvästi tasaisemman ja kiinteämmän tuntuinen - ja näköinen. Tämä on todellinen ryppyjen nollausefekti, kun solut palautuvat yön aikana alkuperäiseen tilaansa. Vannon nykyään hyaluronihapon nimeen, sillä olen havainnut sen olevan iholleni paras raikastaja ja täyteläistäjä. Sitä on tässäkin voiteessa Lierac Sleeping Detox-yhdisteen lisäksi. Vakuuttava kombo.

Tämä on mahtava tuote ja lahjaidea kaikille meille, jotka olemme huomanneet, ettei iho palaudu enää samalla tavalla kuin ennen... Äläkä unohda silmien aluetta!
Lieracilla on erityisesti silmänympärysihon ongelmiin ja hoitoon tarkoitettu linja Diopti. Ryppyjä, väsymystä, turvotusta, tummat silmänaluset... No, kaikki muut löytyvät täältä ainakin silloin tällöin paitsi tummia silmänalusia ei ole vielä toistaiseksi näkynyt.
Dioptissa on räätälöidyt tuotteet kaikkiin näihin inhottaviin ongelmiin, ja perheen uusin voide on Dioptifatigue, joka tainnuttaa väsymyksen merkit. Sekin sisältää hyaluronihappoa, itse asiassa kahdentyyppistä, jotka takaavat pitkäkestoisen kosteutuksen. Koostumus on samettisen pehmeä, balmimainen, joka levittyy sormenpäällä taputellen hellävaraisesti, eikä jätä yhtään rasvaista pintaa.

Se, että silmänympärysalue näyttää väsyneeltä ja ryppyiseltä, johtuu usein juuri ihon kuivuudesta. Eli siitä, että ohutta ja herkkää silmien ympärystä ei ole hoidettu, jolloin iho on kuiva ja näyttääkin ryppyiseltä, ja tuntuu kireältä. Voisin melkein vannoa (kokemuksesta), että huomaat positiivisen eron heti, kun alat hoitamaan niitä. Ja tätä laitetaan aamun illoin ennen päivävoidetta.

Tämä Dioptifatigue on super energisoiva tiiviste, joka korjaa väsymyksen merkkejä. Ja kun iho on hoidettu ja kosteutettu, se myös näyttää kirkkaammalta ja pirteämmältä.

VINKKI 1: tämä pieni putkilo on aivan mahtava matkoillakin!
VINKKI 2: sipaise sormista loput voiteet huulten ympärille antamaan lisäkosteutta.

Nyt on pakko kysyä teiltä, että käytättehän te silmänympärysvoidetta? Oletko huomannut eron, jos jätät sitä laittamatta?

Maarit


7 kommenttia:

 1. No nyt oli niin hyvin kirjoitettu, että on ihan pakko kokeilla. Ihanasti annat toivoa hieman jo nuupahtaneeseen olemukseen. Mukavaa joulun aikaa! T. Jutta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jutta! Olen aina toitottanut sitä, että ryppyjä tulee meille kaikille, mutta hoidetun ihon huomaa... Leppoisaa joulun aikaa!

   Poista
 2. Todellakin käytän silmänympärysvoidetta, en enää pärjäisi ilman. Silmänympärykseni ovat kasvojeni ongelma-alue, enkä ole vielä löytänyt juuri sitä oikeaa tuotetta, vaikka jos jonkinlaista on tullut kokeiltua. Seuraavaksi kokeilen tuota sinun suosittelemaasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä voide on kyllä niin ihanan hoitavan tuntuinen, että sitä tulee holvattua vähän liikaakin...Kannattaa kokeilla!

   Poista
 3. Missä näitä myydään?

  VastaaPoista
 4. Great Article it its really informative and innovative keep us posted with new updates. its was reallyvaluable. thanks a lot.orologi replica
  Nike Shoes
  Rolex Replica

  VastaaPoista