lauantai 14. tammikuuta 2017

HURMAAVASSA HOTELLISSA

On ihanaa olla taas täällä. Praseban on rehevän puutarhan keskellä oleva pieni kodinomainen hotelli Thaimaassa Pranburin kylässä.
Piha-aluetta ei ole pilattu tehokkuudella ja muutamat rakennukset sijaitsevat hillitysti altaan molemmin puolin. Rannalta niitä ei juurikaan huomaa.
Meditatiivinen musiikki soi hiljaa taustalla, mutta tuulella sen vaimentaa meren pauhu. Ja saa vaimentaakin. Meri on täällä läsnä joka henkäyksellä.
Pikku puutarha on rehevä, täynnä erilaisia puita ja pensaita, jotka antavat sopivasti varjoa. Ne ovat kasvaneet kymmenessä vuodessa kauniiksi keitaaksi.
Isot värikkäät perhoset lentelevät rauhassa kukkivien magnolioiden ympärillä.
Vanha puutarhuripapparainen on onneksi vielä töissä täällä ja tänä aamuna löysin hänet puusta pudottelemassa kuivia lehtiä.
Täällä on niin uinuvan ihanaa, että jos minusta ei ala kuulumaan mitään, olen jäänyt tänne...

-Maarit
12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Olemme olleet tässä samaisessa hotellissa jo muutaman kerran, ja aina tuntuu yhtä ihanalta. Kylä on hyvin hiljainen, joten sopii tällaisille hiljaisuudesta nauttiville... <3

   Poista
 2. Niin kauniisti kirjoitettu! Ja upeita maisemia. Ei ihme, jos tulee sellainen olo, että sinne voisi jäädä pysyvästi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi <3 Tänään just juteltiin, että tämä on kyllä yksi ihanimmista lomahotelleista missä ollaan oltu.

   Poista
 3. Mä niin kuulen tuon tuulen huminan ja meren kohinan vieläkin korvissani, tunnen lämmön ihollani ja haistan kaikki ne tuoksut! Ihanaa, että voi jatkaa lomaa sun kuvien parissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sittenhän tämä juttu toimii hyvin - kiva että viihdyt näissäkin lomatunnelmissa :) Ja tämä kun on vielä niin lähelläkin teidän mestoja.

   Poista
 4. Upean näköinen paikka, nautinnollisia hetkiä sinne! :)

  VastaaPoista