Yleinen

KESTÄVÄT KYNNET + 3 vinkkiä

8 Comments

  1. Anonyymi

    Hei! Kiva kuulla. Olen myös huonokyntinen, vaikka hiukseni ovat aina olleet vahvat ja luonnontaipuisat. Mistä kyseistä ainetta voi ostaa ja minkä hintainen se on?
    Tuula
    [email protected]

    1. Maarit / Sopusointuja

      Hei Tuula, sitä on myynnissä ainakin Yliopiston Apteekin nettikaupassa ja hinta on n 10 e. Kannattaa toki kysyä myös omasta lähiapteekista. Mukavaa viikkoa sinulle!

    2. Maarit / Sopusointuja

      Hei vielä, täältä yrityksen nettisivuilta löytyy tiedot nettiapteekeista, mistä näitä saa:

      http://apteq.fi/fi/apteq_vita_tuotteet/nail_extra/

  2. Kotonainen

    Tuo haaste ravintolisien kanssa kuulostaa hyvin tutulta. Sama juttu kaikenmaailman vitamiinien suhteen: purnukkaa löytyy yhtä sun toista ja alkuun niitä tulee syötyäkin, kunnes se taas jää. Olisiko tässäkin hyvä tavoite uudelle vuodelle? 🙂

    1. Maarit / Sopusointuja

      No niinpä! Olen itse keskittynyt vain muutamaan oleelliseen ikäiselleni välttämättömään, ja ajattelen, että syömällä muuten terveellisesti saan muut vitamiinit ja hivenaineet hoidettua.

  3. Anonyymi

    Hei, kiitos taas hyödyllisestä ja kivasta postauksesta! Näitä on aina niin kiva lukea. Minä kyllä käytän säännöllisesti muutamaa ravintolisää, jotka ovat ikäiselleni (-57) tarpeelliseksi koettuja. Olisikin kiva kuulla joskus, mitkä sinä olet kokenut "ikäiselleni välttämättömistä napsittavista pillereistä ja kapseleista" tällaisiksi.
    Sama kysymys, kun yllä: mistä tuota kynsienvahvistajaa saa ostaa?
    Ihanaa ja rentouttavaa lomaa!! Arja

    1. Maarit / Sopusointuja

      Kiitos Arja! 🙂 Tässä olisikin hyvä juttuidea, ja varmasti tulisikin hyvää keskustelua ikäistemme parissa. Sitä myydään apteekeissa, ja hinta Yliopiston Apteekin nettikaupassa on n 10 e. Pullo on todella riittoisa, sillä siinä on peräti 11 ml. t Maarit

    2. Maarit / Sopusointuja

      Sinullekin Arja vielä tiedoksi: yrityksen nettisivuilla on tietoa nettiapteekeista:
      http://apteq.fi/fi/apteq_vita_tuotteet/nail_extra/

Leave a Reply