tiistai 24. tammikuuta 2017

KUUMA ILMASTO & RAIKASTAVAT TUOTTEET

Olin loman alussa vähän laiska kirjoittamisen kanssa, mutta nyt olen taas terhentäytynyt ja taas tulee juttua... 
Yksi matkalle lähdön mukavista ennakkovalmisteluista on miettiä mitä kosmetiikkaa ottaisi mukaan.
Joka tapauksessa sitä tulee pakattua, ja erilaisia asioita tarvitsee kohdepaikasta riippuen, joten on syytäkin miettiä mitä laukkuihinsa pakkaa. Ja sitäpaitsi on hirmuisen kiva kokeilla aina välillä jotain uutta. Ainakin tällä matkalla kaikki on ollut käytössä ja tarpeen ja onneksi niin monia tuotteita saa 50 ml koossa. 
Toivottavasti näistä vinkeistä on hyötyä sinullekin!
Ostin Lumenen tehtaanmyymälästä ennen matkaa uuden Misellivesipuhdistuksen, ja se on osoittatunutkin täällä mainioksi putsariksi öljyn lisäksi. Lorauta sitä vanuun, ja pyyhi kasvosi; huuhtelua ei tarvita. Raikastaa ihon eikä jätä kuivaa pintaa. Onneksi sitä saa isojen kokojen lisäksi 50 ml matkapullonakin! Sain mukaani myös muutaman näytepussin Lähde-sarjan uudesta geelinaamiosta, joka on ollut ihana auringonoton jälkeen yövoiteenakin. Jonain aamuna taputtelin sitä pienen annoksen aurinkovoiteen allekin. Kiva uutuus ja edullinen hinta!

Ellet ole vielä löytänyt tietäsi Espoon Kauklahdessa sijaitsevaan tehtaanmyymälään, käy ihmeessa kurkkaamassa, jos liikut siellä päin. Siellä on koko normaalivalikoima ja valtavasti hyviä tarjouksia.


Dr. Hauschkan Ihokuuri S* -ampullit on tällä reissulla ollut korvaamaton liennytysapu kasvojen iholle pitkien aurinkoisten päivien jälkeen. Ne rauhoittavat herkkääkin ihoa ja auttavat tasoittamaan punoitusta. Vaikka koostumus on hyvin vesimäinen, ne jättävät iholle miellyttävän kosteusgeelimäisen tunteen. Käytetään puhdistuksen jälkeen ennen voidetta. Kätevimmät kasvovedet ovat nyt suihkemuodossa. Shiseidon Ibuki Quick Fix Mist* suihke on geelimäinen kasvojen pikakosteuttaja, joka hillitsee ihon kiiltelyä mutta kosteuttaa tehokkaasti. Olen suihkuttanut tätä aamulla puhdistuksen jälkeen lisäkosteudeksi, ennen aurinkovoidetta ja päivällä virkistämään ihoa...
Tämä on erinomainen myös pitkillä lentomatkoilla, jolloin kaikki kosteutus on tarpeen iholle.  Jos ei halua suihkuttaa sitä suoraan kasvoille, geelimäistä ainetta voi annostella myös kämmenpohjaan ja levittää siitä kevyesti taputellen kasvoille.Viilentävän L'Occitanen Verveine Agrumes dödöstickissä on huumaavan ihana vihreä tuoksu; fressi vaihtoehto tavalliselle deolle.

Näillä pysyi tämä lady viileänä :o)

- Maarit

*Tuotteet saatu blogiin testiin

4 kommenttia:

 1. Kiitos Maarit todella hyvästä tietopaketista. Upeita lomakuvia olet ottanut iloksemme. Matkakuume ei tunnu laantuvan....... /t. Helena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helena! Mutta se on kivempi kuume kuin tavallinen... ;o)

   Poista
 2. Kiitos jälleen vinkeistä Maarit, upeat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos näistä monista jutuista löytyi joku kiinnostava uusi juttu...

   Poista