maanantai 13. helmikuuta 2017

Jos ihosi on kuiva...

On aina hirveän kiinnostavaa kokeilla uusia ihonhoito- ja meikkituotteita ja etenkin nyt, kun kirjoitan tätä blogia, testaaminen on saanut aivan uuden ulottuvuuden. Olen innostunut siitä ja pitkä kosmetiikkahistoria auttaa siinä, että osaan - ja voin - olla kriittinen.

Sain muutama kuukausi sitten blogiin testattavaksi uusia Bare Mineralsin ihonhoitotuotteita. Sarja on kuuluisa ja tuttu mineraalimeikeistä, mutta ihonhoitoa en ole aiemmin kokeillut, vaikka niitä on ollut jo kauan markkinoilla. Myös ihonhoito perustuu mineraaleihin, ja niissä on kunkin tuotteen kohdalla lisäksi juuri sen ominaisuuksia tukevat erityisraaka-aineet.


Butter Drench ja Skinlongevity on tehopari kuivalle iholle.Butter Drench on nimensä mukaisesti butter-tyyppinen voide erittäin kuivalle iholle. Silti se sulaa hetkessä ihon lämmöstä ja muuttuu notkeasti levittyväksi kosteuttavaksi ja ravitsevaksi pinnaksi. Siinä on mm karitevoita tuomassa iholle sitä pehmeyttä sekä peptidiyhdiste ja keramidit nitistämässä juonteita ja kosteuttamassa. Ihana ihoa pehmittävä voide aamuksi ja illaksi ja mikä tuoksu: bergamotin ja eukalyptuksen yhdistelmä.


Essence on Aasiasta tänne kotiutunut seerumin kaltainen tuote, joka on ohuempi koostumukseltaan, mutta käyttötarkoitus kuinkin sama. Tämä laitetaan iholle puhdistuksen jälkeen, ennen voidetta. Skinlongevity-tiiviste yhdistää seerumin ja essencen, eli seerumin tehot ja essencen ihanan kevyen olomuodon. Ilmavan kevyt, mutta silti hoitavan emulsiomainen tiiviste sisältää mm. Japanista peräisin olevaa mineraalirikasta Long Life Herb -yrttiä. Se parantaa ihon kestävyyttä, häivyttää juonteita ja iho tuntuu heti pehmeämmältä. Sopii kaikille ihotyypeille.

Tykkäsin kovasti näiden molempien koostumuksesta ja siitä, miten pehmeäksi ne jättivät pintakuivan ihoni - ja tuoksu on kivan raikas.

Ja tämä pari näyttää myös hyvältä kylppärissä!

Aurinkoista viikkoa!

MaaritEi kommentteja:

Lähetä kommentti