torstai 2. helmikuuta 2017

KIMMOISAMPI IHO KOLLAGEENILLA

Sille ei mahda oikein mitään, että iän myötä ihossa alkaa näkyä sellaisia muutoksia, jotka voisi jättää väliinkin. Iho veltostuu, juonteita ja ryppyjä ilmaantuu. 
Elimistön kyky valmistaa kollageenia heikkenee vähitellen siinä vaiheessa, kun täytämme noin 40. 
Kollageeni on ihon luonnollinen ainesosa, joka auttaa sitä säilyttämään kiinteyden ja kimmoisuuden, ja sen puute tuo mukanaan noita ikäviä seuraamuksia.Mainitsin jonkin aikaa sitten, että itselleni tuottaa tuskaa syödä monenlaisia pillereitä ja kapseleita. En joko muista niitä tai sitten ne takertuvat kurkkuun. Ja useimmat jäävätkin siksi kokeiluasteelle. Syön päivittäin glukosamiinia nivelille, D- ja B-vitamiineja sekä kalkkia. Tämä alkaakin olla minulle maksimimäärä tablettimuodossa.

Suorastaan riemastuin, kun sain testattavaksi tämän Vivanian Beauty Collagen Naturalin. Se on jauhemuodossa oleva 100 % kollageeni. Siis jauhe! Sen voi sekoittaa nesteeseen, jogurttiin, rahkaan tai smoothieen. Ilman nielemisen tuskaa. Näitä syön tai juon joka tapauksessa päivittäin, joten ruokalusikallinen kollageenia menee siinä samalla kuin vettä vain. Kuvauspäivänä tein soijamaitopohjaisen smoothien, johon lisäsin punaisia ja valkoisia viinimarjoja sekä mustikoita, ja makeutin sen hunajalla. 
Tämä valmiste on natural sen vuoksi, ettei se sisällä mitään muita ainesosia.


Se ei maistu juuri miltään, vaikka on maustamaton ja valmistettu kalasta - liukeneminenkin sujuu nopeasti ilman paakkuja. 


Tämän Peptan-kollageenin luvataan edistävän ihon kauneutta ja elinvoimaisuutta ravitsemalla ja lisäämällä ihon kosteutta sisältä päin. Ylipäätänsä se auttaa ylläpitämään ihon tervettä rakennetta, kimmoisuutta ja kiinteyttä.

Hyvä ratkaisu kaikille meille aikuisille, jotka kaipaavat kiinteyttä ja lisäkosteutta iholle. Ja erityisesti niille, joilla on sama 'tökkimisreaktio' kapseleille ja tableteille. Tämä menee ikäänkuin huomaamatta alas... Kala-allergikkojen kannattaa selvittää sopivuus itselle.

- Maarit

PS Nuo muratit otin kuvaan mukaan sen vuoksi, että nekin loistavat elinvoimaisuutta, vaikka ovat viimevuotisia ulkomuratin oksia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti