lauantai 11. maaliskuuta 2017

Iloiset miehet baarissa

Tässä pieni kuvamatka eiliseltä kävelylenkiltä. Kun on vauhti päällä, viiletän kilometritolkulla rantabulevardia pitkin. Eilen lähdin verkkaisemmalle lenkille kohti Fuengirolan keskustaa. Mulla on monia eri reittejä haahuilla sinne pikkukatuja pitkin. Meiltä Torreblancasta sinne on vajaa 3 km. Kun poikkeaa vilkkaalta ns Bussikadulta yhden korttelin verran, siellä onkin miellyttävän rauhallisia pieniä kotikatuja, joita parikerroksiset asuintalot reunustavat. Siellä täällä kivijalassa on kauppa tai baari. Ja paikalliset ovat enemmän kuin innokkaita pääsemään mukaan kuvaan.Kävelylenkin levähdyspisteeksi on muodostunut Plaza Reyes Católicos aukion nurkalla sijaitseva Santonio-kahvila. Se on sen verran sivussa - onneksi - että turistit eivät sitä vissiin huomaa, ja pääosin siellä istuskelee paikallisia vanhempia rouvia ja herroja nauttimassa virkistäviä juomia, joten sulahdan mainiosti sinne joukkoon. Tällä aukiolla on myös upea vanhaan kaupungintaloon rakennettu hotelli Casa Consistorial. Ei uskoisi istuvansa Fuengirolan keskustassa, kun katselee näitä kauniita valkoisia taloja, joiden lomassa palmut taivuttelevat laiskasti oksiaan ja appelsiinipuut roikottavat painavia oksiaan.

Aurinkoista viikonloppua!

Maarit

6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja upea tuo appelsiinipuu, voin vain kuvitella, miten ihanaa tuolla on istuskella ja kahvistella. Niin, ja hauskan näköisiä nuo herrat :)

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikallisten iäkkäiden ihmisten seuraaminenkin on jotenkin niin rauhoittavaa täällä. He istuskelevat kahviloissa, antavat poskisuukkoja ja puheensorina on aikamoista! Ja sinulle hyvää alkavaa työviikkoa!

   Poista
 2. Kylläpä näyttää upealta kävelylenkkisi maisemat. Itse kävelin tänään 8 km Saimaan jäällä aurinko paistoi ja sielu lepäsi. Oli kaunis kevätpäivä. Kiitos asustevinkeistä edellisessä postauksessasi. Itselläni tahtoo aina olla matkalaukussa vaatteita joita en sitten kuitenkaan käytä matkalla. Oikein hyvää uutta viikkoa sinne Aurinkorannikolle. /t. Helena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, voin tuntea sen rauhan ja hiljaisuuden siellä valkoisella Saimaalla! Varmasti ihanaa! Kiva, jos niistä vinkeistä löytyy jotain ideaa...:) Mukavaa viikon alkua sinne kauniiden maisemien keskelle.

   Poista
 3. Eilen oli täälläkin aurinkoinen sää, mutta tänään olisin lenkkeillyt mielelläni teidän maisemissanne. Juoksin nimittäin melkoisessa sumussa hurjan kylmän tuulen puhaltaessa kasvoille. Mutta kyllä tämänkin kestää, kun keväisiä päiviä alkaa olla koko ajan enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinnikäs sissi olet! Mutta jos alkaa miettimään ilmoja, niin aina löytyy jokin este liikkumiselle. Kevään odotusta ja mukavaa työviikkoa!

   Poista