Yleinen

Joogaa with the view

8 Comments

  1. Sari Riekkola

    Joogahetki kuulosti mukavalta ja voi tuota ihanaa merta <3

    1. Maarit / Sopusointuja

      Nautiskelen siitä joka hetki ja yritän tallentaa sen värin ja tuoksun mieleeni kotiinpaluuta varten… <3

  2. Anonyymi

    Nyt olen kyllä kateellinen sinulle upeasta joogasessiosta. Ulkona joogaaminen on todella mukavaa varsinkin noissa maisemissa. Kiitos sinulle vuokra-asuntokommentista. Upeat maisemat kyllä korvaavat vähän vaatimattomankin asunnon. Leppoisaa tiistaita. /t. Helena

    1. Maarit / Sopusointuja

      Tämä oli itsellenikin uusi kokemus enkä ole joogaakaan harrastanut pitkään. Siis opittavaa on, mutta näissä maisemissa kaikki on niin ihanaa. Ja jos tarvitset lisätietoa ja olette miettimässä vuokrausta täältä jossain vaiheessa, laita meili tuohon meiliosoitteeseeni (oikeassa sivupalkissa). Terkkuja!

  3. Johanna - Home at beach

    Ulkoliikunta on ihan parasta ja vielä ihanampaa tuollaisissa maisemissa!

    1. Maarit / Sopusointuja

      Kuulin myös, että järjestävät vaelluksen vuorille ja siellä laella joogaa, mutta ilmeisesti viileämpinä kuukausina. Pitää tsekata syksyllä!

  4. Celia C/ good to be home

    Käymme miehen kanssa joogassa vanhassa karussa tehdashallissa ja sekin on ihanan rentouttavaa. Saati sitten tuollaisessa maisemassa <3<3 näyttää taivaalliselta…

    1. Maarit / Sopusointuja

      Ai sinä olet saanut miehenkin mukaan! Täällä on vielä houkutusvaihe meneillään…Oli paikka mikä tahansa, se tekee niin hyvää sekä kropalle että mielelle.

Leave a Reply