lauantai 25. maaliskuuta 2017

Romantiikkaa - ja vähän sinistä


Minusta tuntuu, että olen usein aika rationaalinen ja funktionaalinen pukeutuja... Olikohan nuo nyt ihan oikeita sanoja... Mutta siis tarkoitan sitä, että pukeudun lämpimästi, koska palelen niin helposti. Tykkään sporttisesta ja raikkaasta tyylistä, se on luuytimessäni. Käytän usein mustaa, koska se on niin käytännöllistä ja niitä on helppo yhdistellä. 

Nyt kuitenkin heittäydyin ihan vallattomaksi ja ostin tuon romanttisen hulmuavahelmaisen mekon. Näin sen Indiska-tyyppisen liikkeen ikkunassa enkä voinut kävellä ohi... Se on ihanan tiivistä mutta ohutta puuvillaa. Sinisen lisäksi siinä on oliivinvihreää; helma on rypytetty runsaaksi ja yläosa on hyvin istuva ja olkaimet ovat riittävän leveät niin, että sitä voi pitää kaupunkikäytössäkin. 
Meille on tulossa neljän sukupolven naisten Kreikanmatka toukokuussa (äitini, tyttäreni sekä pikkutytöt), ja jotenkin näin nämä hulmuavat helmat siellä paahteisen auringon alla zorbaksen soidessa taustalla - ihanan Kreikan sinisissä maisemissa. 

Kyllä väriä - ja romantiikkaa - pitää olla elämässä - eikö vain!

- Maarit

10 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää! Hyvä on. Välillä hulmutella helmja ja ajatuksia. Ja ei tämä vielä liian räikeä ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun olen sitä pari kertaa täällä käyttänyt, se tuntuu niin hulmuavan ihanalta! ;o)

   Poista
 2. Ihana mekko - ottaisin itsellenikin, vaikka myös olen sellainen "järkevä" housu ja paitis - ihminen. Usein huomaan myös matkoilla pukeutuvani vähän eri tavalla kuin kotosuomessa: hieman hempukkaa täytyy olla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että lomilla tekee mieli pukeutua luovemmin - mistähän sekin johtuu? Mutta onhan se ihanaa...

   Poista
 3. Täydellinen asu lomailuun ja toivottavasti myös Suomen suveen! Kreikassa tuolle on varmasti käyttöä. Hulmuhelmat ovat ihania! 💙 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Olen vakaasti päättänyt, että käytän sitä Suomessakin ja varmaan toteutuukin, sillä se on niin mutkaton ja rento, vaikka onkin tuollainen liehuhelma... Ihanaa uutta viikkoa!

   Poista
 4. No kyllä vain, mekko sopii ihanaati sinisen meren maisemiin.

  VastaaPoista
 5. No kyllä vain, mekko sopii ihanaati sinisen meren maisemiin.

  VastaaPoista
 6. Hieno mekko ja sopii sinulle täydellisesti. Hulmuavat helmat ovat kesällä vilpoisat ja tekevät mielelle kevyen olon. Hyvä ostos! /t. Helena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helena! Ja välillä on ihanaa pukeutua naisellisesti ja parhaiten se onnistuu kesällä ja lämpimällä.

   Poista