maanantai 8. toukokuuta 2017

Huikeat mattapunat + PARI VINKKIÄ

Nyt on kyllä ihanat huulipunat testissä! Max Factor toi markkinoille alkuvuodesta uudet mattapunat. Vaikka nimi on Colour Elixir Velvet Mattes, niin ne eivät ole kuitenkaan ihan himmeän mattamattaiset. Minulle se onkin just hyvä, koska käytän paljon kiiltoja ja kiiltopunia. Mutta niille, jotka hakevat täysin mattaa, tämä voi olla pettymys. Ne ovat nimensä mukaisesti samettisen mattaisia, ja samettihan taittaa hiukan valoa. Näissä on valoa heijastavia pigmenttejä, mitkä saavat aikaiseksi eloisan pinnan huulille, eikä niissä ole helmiäistä.


Huulipunien käyttö on jäänyt vähäiseksi sen takia, koska ne tuntuvat usein liian paksuilta huulilla. Tai kuivilta. Nämä punat kosteuttavat, kerros on ohut ja kermaisen pehmeä. Värejä on vain kuusi, mutta todella hyvä skaala nudesta kirkkaanpunaiseen.

Jaoin ne noin suurinpiirtein lämpimiin ja kylmiin ja kuvasin ne sen mukaisesti ryhminä. Voi olla, että nuo kirkkaat punaiset ovat vähän rajatapauksia, mutta kaupassa selviää, kun kokeilet niitä itse.


Lämpimät sävyt: 15, 30 ja 35. 15 on koralli, 30 raikas puhdas punainen ja 35 syvä punainen.


Kylmiä sävyjä ovat: 05, 20 ja 25. 05 on kaunis hieman rosahtava nude. 20 vaalea pinkki ja 25 fuksia ovat pinkkien ystävien varmoja värejä.


Näistä löytyi itselle sopiva raikas punainen, joka yllättäen olikin lämpimissä sävyissä, eli 30 Derire. Se on ihanan raikas ja puhdas sävy ja sopii hyvin aikuiselle. Kuten kuvasta näkyy, jätin tarkoituksella silmämeikin tosi neutraaliksi, niin että meikki pysyy raikkaana.


VINKKI
Sinipohjaiset eli viileät punaiset saavat hampaat näyttämään valkoisemmilta. Ja päinvastoin, liian kellertävät sävyt korostavat hampaiden keltaisuutta. Näissä punissa ei kyllä ole yhtään liian kellertävää tai oranssinkellertävää sävyä.

VINKKI
Tätä huulipunaa voi käyttää hyvin myös poskipunana. Voidemainen punahan on mitä parhain aikuiselle, sillä se on luonnollisempi ja hehkuvampi iholla kuin puuterimainen.


Uutta on myös huultenrajauskynä, joka on väritön ja sopii näin kaikille. Mikä helpotus, enää ei tarvitse tuskailla sopivan sävyn löytääkseen. Tämä Universal Lip Liner sisältää hoitavia ja kiinnittäviä vahoja, jotka pitävät punan paikallaan ja estävät sitä karkailemasta juonteisiin.

Jos tarvitset kevään ja kesän juhliin uuden pysyvämmän huulipunan ja raikkaamman värin, niin kannattaa kokeilla tätä. Olen pakannut itsellenikin tuon kesänpunaisen mukaani Kreikkaan!

Mitä piditte, eikös olekin kauniita värejä? Löytyikö suosikkiväriä?

Lomatunnelmissa,

Maarit


10 kommenttia:

 1. Ihania sävyjä, etenkin tuo sun maalaama! Käyn ehdottomasti testaamassa näitä kunhan kohdalle satun. Hyviä punia ei koskaan ole liikaa.

  VastaaPoista
 2. Nämä on ihanat mattapunat ja nimenomaan siksi, kun ei ole täysin mattaiset.
  Sopivan kevyt mutta peittävä koostumus ja ihanat sävyt <3 Ja tuo huultenrajaus on aivan loistava koska on väritön. Eipähän tarvitse tosiaan olla joka punalle omaa sävyä :)

  VastaaPoista
 3. No nyt on kauniita sävyjä. Rakastan huulipunia ja rakastan nimenomaan mattahuulipunia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on todella hyvä ja raikas paletti, kokeilemisen arvoinen.:)

   Poista
 4. Great Article it its really informative and innovative keep us posted with new updates. its was reallyvaluable. thanks a lot.orologi replica
  Nike Shoes
  Rolex Replica

  VastaaPoista
 5. 05 nude olisi varma valinta. Huulipuna/poskipuna on kätevä matkoilla kun haluaa pitää arsenaalin mahdollisimman niukkana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Reissussa kaikki kikka-kolmoset ovat tarpeen (niin jää tilaa ostoksillekin...) ;o)

   Poista