Matkat

Ikimuistoinen loma Samoksella

9 Comments

  1. Tuuli - Lumo Lifestyle

    Onpa kivoja tunnelmia neljän sukupolven lomalta.

    Muutama vuosi sitten olimme samoihin aikoihin Santorinilla. Siellä oli sesongin ensimmäinen viikko ja kaikki oli vielä kovin rauhallista ja keskeneräisen oloistakin, matkankin sai aivan pilkkahintaan. Muutamia viikkoja myöhemmin väkeä on kuulemma huomattavasti enemmän ja tunnelmakin erilainen.

    1. Maarit / Sopusointuja

      Tämäkin hotelli oli auennut pari päivää sitten ja samat tunnelmat oli meilläkin, mutta se oli vain hyvä asia.

  2. Tuija

    Olipa kiva lukea kokemuksiasi! ? Tuija

    1. Maarit / Sopusointuja

      Ja kiitos vielä tätäkin kautta sinulle, kun vinkkasit tuosta Pythagorionista! Koska olet itse lähdössä sinne? On kiva lukea matkakertomustasi, ja taidanpa mennä lukemaan uudelleen vanhempia postauksiasi, sillä nyt niihin on ihan erilainen kontakti, kun on itsekin käynyt täällä.

    2. Tuija

      Tervetuloa lukemaan! Sateen ropistessa ja juhlavalmistelujen ollessa kiivaimmillaan tekisi itsekin mieli paeta hetkeksi Samoksen auringon alle. No, eipä enää kuukauttakaan uusiin seikkailuihin. Terveisin Tuija

  3. Sari Riekkola

    Kauniita kuvia ja tunnelmia.
    Ihanan sininen meri, teillä on varmasti ollut tuolla ihanaa viettää aikaa yhdessä.
    Ja pikkuiset nauttivat, kun saavat polskutella vedessä.

    Mukavaa sunnuntaita Maarit <3

    1. Maarit / Sopusointuja

      Kiitos Sari! Oli kyllä ainutlaatuinen kokoonpano ja olen niin iloinen ja onnellinen, että meidän tuli toteutettua tämä matka. Aurinkoista alkanutta viikkoa sinulle <3!

  4. Anonyymi

    Ihania kuvia <3 Olen niin onnellinen puolestasi, kun pääset rakkaittesi kanssa matkustamaan. Myös minusta viime aikoina matkat joilla lapsenlapset ovat olleet mukana, ovat antaneet parhaat naurut ja jättäneet koko matkasta ihanimmat muistot. Aurinkoista kesän alkua sinulle ja perheellesi!
    -M-

    1. Maarit / Sopusointuja

      Kiitos paljon <3 Aivan, ja tekee myös hyvää välillä unohtaa itsensä ja omat tarpeensa. Kyllä pikkulapset ovat niin mainiota ja paljon antavaa matkaseuraa 🙂 Mukavaa kesää sinullekin!

Leave a Reply