sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Kesäiho 1: kirkas iho kotikonstein + VINKKI

Jos haluat ihollesi lisää heleyttä, kirkkautta ja tasaisuutta, siihen on yksi vaivaton ja helppo keino, ihan kotona. Kuorinta, naamio, pikakasvohoito, syväpuhdistus... Tuotteelle on monta nimeä ja yhteinen nimittäjä niille on se, että ne kirkastavat ja puhdistavat ihoa välittömästi. 

Jos luit viimeisen Hyvä Terveys-lehden, niin hehkutin sielläkin näiden tuotteiden tehoa. Olen sitä mieltä, että tämä on ainoa tuote, millä saat heti näkyviä tuloksia. Iho on selvästi heleämpi ja pehmeämpi ja tasaisemman tuntuinen. Voiteetkin imeytyvät paremmin, kun ihon pinnalta on hoidettu pois kuolleet solut ja muut kuona-aineet. Kuvasin kesäiltana kolme toimivaa tuotetta: Lumenen, Oriflamen ja Originsin. Nämä kaikki ovat hiukan erilaisia, mutta perusidea on sama puhdistuksen ja kirkastuksen oiva liitto.

Periaate on, että tällaista naamiota kannattaisi käyttää noin kerran viikossa, sekaiholle jopa kaksi kertaa ja oikein kuivalle ehkäpä parin viikon välein.

Naamio levitetään puhdistuksen jälkeen kuivalle iholle muutamiksi minuuteiksi, jonka jälkeen se huuhdellaan pois lämpimällä vedellä.


Oriflamen uuden luomusertifioidun sarjan Eco Beautyn Face mask sisältää puhdistavana elementtinä vaaleanpunaista savea ja kosteuttajana luomualoeveraa. Tämä kuivahtaa napakaksi pinnaksi iholle, joka sulaa huuhdeltaessa hetkessä pois.
Jos ihosi on oikein samea, voit kokeilla sitä iltaisin muutamana päivänä peräkkäin. Kokeilun kautta löydät oman tahtisi.

KENELLE: Niille, jotka arvostavat luomusertifioitua kosmetiikkaa. Ecobeauty -luonnonkosmetiikkalinjalla on kolme riippumatonta sertifikaattia: Ecocert, Reilu kauppa ja FSC.


Lumenen Kirkas 60 seconds glow receal on todellinen kiireisen toivekirkastaja. Siinä on kolmivaikutteinen teho: kuorinta, puhdistus ja kirkastavat öljyt. Tykkäsin jo tämän edeltäjästäkin ja tämä uusikin on verraton ihon pehmentäjä ja kirkastaja.

KENELLE: malttamattomalle, joka haluaa hoitaa kaiken nopeasti. Myös sinulle, jos haluat kuorinnan tehon mukaan.


Origins Original skin mask syväpuhdistaa Välimeren ruususaven voimalla, jojoban siemenet kuorivat hellävaraisesti. Ihanan vaaleanpunainen ja hyväntuoksuinen beautykuorinta näyttää silottavankin ihon pintaa samalla, kun se raikastuu ja heleytyy.

KENELLE: Myös niille, joilla on isoja ihohuokosia nenänpielissä ja leuan alueella.

VINKKI
Ja jos olet oikein viitseliäällä päällä, voit laittaa näiden jälkeen vielä hoitavan, kosteuttavan, kiinteyttävän tai muun sinulle sopivan naamion vaikuttamaan yön ajaksi. Tulet ihmettelemään aamuihon pehmeyttä :)

Mökkiterkkuja!

4 kommenttia:

 1. Tuosta Lumenen kirkasta Hasta olen kuullut hyvää. Itse käytän ranskalaista Pschittin vaahtoa, joka kirkastaa ihoa kolmessakymmenessä sekunnissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirkastajat ovat myös mainioita syväpuhdistajia ja niitä oikein kaipaa tietyn väliajoin, vähän sama juttu kuin hiusten syväpuhdistajat.

   Poista
 2. Olen kuullut kehuja Origins sarjasta ja tuota voisinkin seuraavaksi kokeilla :)
  Ihanaa viikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan parhaita! Saatavuus on vain vähän suppea, mutta toivotaan että myyntipisteitä tulee lisää... Samoin sulle!

   Poista