maanantai 17. heinäkuuta 2017

Kesämeikkien ykköset - juuri muuta ei tarvikaan, jos laiskottaa

Moni sanoo, ettei juuri viitsi meikata kesällä. En nyt itsekään käytä ihan samaa settiä, mitä muuten, mutta ihan ilmankaan en osaa olla. Huulikiillon, ripsarin ja bronzerin lisäksi laitan aina hiukan hohtavaa nudeluomiväriä rajauksen lisäksi ja pahimmat punoitukset peitän Lumenen Sävyseerumilla ja peitevoiteella. 

Pienikin määrä kesämeikkiä raikastaa ja piristää ilmettä - tässä on muutamia omia suosikkejani uutuuksista.Max Factorin Colour Elixir Honey Lacquer* on kesän uutuus. Nestemäinen puna, joka on paljon peittävämpi ja pysyy paremmin kuin huulikiilto. Siinä onkin selvästi enemmän pigmenttiä ja värit tulevat esille huulilla selkeästi ja hohtavina. Se on ihmeen pehmeästi levittyvä, kuin laittaisi huulivoidetta huulille. Pidän myös sen hienovaraisesta kiillosta. Eikä se ole tippaakaan tahmea. Värejä on vain kuusi, mutta hirmuisen hyvä setti. Arvaatteko, mikä on oma suosikkini? No, Honey Nude tietty, ylemmässä kuvassa tuo keskellä oleva ihana nudesävy, mistä näkyy painatukset...Nappisävy, ei liian vaalea, ei liian pinkki eikä ruskea - vaan täydellinen. Se on kohta käytetty loppuun ja uusi onkin ostettava hetimmiten.


En tiedä, onko teille tuttu asia se, että harja on mascaroissa se tärkein juttu. Jos sulla on yksi mascara ja vaihdat siihen vain harjoja, lopputulos on aina erilainen. Uskokaa pois, täällä puhuu kokemus+tieto. Oriflame on perustanut tähän faktaan tämän kesäisen uutuutensa jujun: Vedenkestävään The ONE Transformer* ripsariin saa ostaa erillisiä harjoja eli voit vaihtaa siihen toisen harjan sen mukaan, millaisen lopputuloksen haluat. Vaihtoehdot ovat Statement, Doll Eyes ja Drama. Kuinka kätevää.
Omille silmilleni sopi parhaiten se mikä oli jo pullossa ja sitten keltainen Statement -harja. Se taivuttaa ripsiä kaarevalla muodolla, ja toimi hyvin taivutetuille ripsilleni. Itse mascara on myös äärettömän hyvä ja pitää ripset todella hyvin taivutettuina.


Bronzer kuuluu ehdottomasti kesämeikkiin päivettynyttä ilmettä korostamaan ja antamaan raikkautta kasvoille. Lumenen Nordic Chic -sarjan aurinkopuuteri 2 Kesäyön valo* on ihana sävy, jota voi sutia kasvoille reippaastikin näyttämättä liian ruskettuneelta. Iso plussa siitä, että siinä ei ole liikaa helmiäistä. Ecotoolsin isolla siveltimellä meikkaaminen sujuu pehmeästi ja rajattomasti.

Oletko jo kokeillut näitä? Minkälaisia kokemuksia sinulla on?

Maarit

*Tuotteet saatu blogitestaukseen.

6 kommenttia:

 1. Mistä voisi löytää edellisen postauksen kivat tummat lepolasset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on olleet meillä jo muutaman vuoden, mutta ostettiin joko Sotkasta tai Maskusta. Niitä oli silloin ainakin parina kolmena vuotena saatavilla, joten kannattaa tsekata jos nyt vielä löytyy. Ovat kevyet ja siksi helppo liikutella auringon mukaan pitkin terassia. Toivottavasti onnistuu!

   Poista
 2. Honey nude olisi varmaan omakin sävyni, pidän luonnollisen pehmeistä sävyistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä antaa kuitenkin väriä, eikä ole liian vaalea, mikä ei myöskään näytä hyvältä. Käyppä katsastamassa!

   Poista
 3. Olen nyt testannut LashTransformeriä välimeren helteessä ja vedessä viikon päivät.Hyvin pysyy !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nuo helleolosuhteet testaamatta vielä, kun ollaan pyöritty täällä tuulen ja tuiverruksen keskellä. Mutta rasvoittuvilla luomilla se pysyy erinomaisesti, mitä eivät kaikki vedenkestävät takaa. Lokoisaa lomailua siellä ihanissa turkooseissa vesissä <3

   Poista