perjantai 28. heinäkuuta 2017

Kosteus on iholle hyväksi - aina!

Jos olet reissannut Aasiassa, olet varmaan kiinnittänyt huomiota ihon pehmeään ja hyvään kuntoon aina matkan jälkeen. Ilma on siellä hirveän kosteaa, mistä iho kiittää mutta hiukset eivät. 
Kosteus on iholle hyväksi. Jos aikuisen pitäisi valita yksi asia, millä kriteerillä valitsee hoitotuotteet kasvoille, ehdottaisin kosteutta.Mutta ns peruskosteusvoiteiden sijaan on hyvä käyttää tuotteita, missä on mukana ainesosia ihon kiinteyttämiseen, täyteläistämiseen ja juonteiden pehmentämiseen, eli anti-aging tehoa. Kuten monet blogiani pidempään lukeneet tietävät, uskon hyaluronihappoon. Se on yksi tehokkaimmista ihon kosteuttajista, sillä se sekä säätelee veden haihtumista iholta että toimii kosteusvarastona. 

Blogin kirjoittamisen myötä olen saanut tilaisuuden testata ja kokeilla apteekeissa myytävää Lierac-hoitosarjaa, josta olin kuullut, mutta jota en ollut kokeillut. Siitä löytyy Hydragenist-linja, joka perustuu ihon kosteuttamiseen ja täyteläistämiseen Hydra O2-yhdisteellä, jossa hyaluronihapolla on iso rooli.

Yksi suosikkivoiteistani on sarjan SOS Balm -voide, Ihon täyteläisyyden palauttava kosteuskylpy. Se on aika jämäkkää purkissa, mutta levittyessään iholle se pehmenee superhoitavaksi ja raikkaan balmimaiseksi. Takuulla ei ihoa kiristä, kun tätä unelmaa levittää kasvoille. 


Sarjaan on nyt tullut ihania uusia tuotteita, jotka sain testiin kesän kynnyksellä. Suihkepullossa oleva on Moisturizing Morning Mist on kosteuttava ja silottava kevyen geelimäinen hoitoneste, jota suositellaan aamun ensimmäiseksi kosteuttajaksi puhdistuksen jälkeen. Tämä on tärkeää sen vuoksi, että yön aikana iho menettää runsaasti kosteutta ja on aamulla usein samean ja tunkkkaisen näköinen, ja kosteus palauttaa sen heleyden ja sileyden. Tästä on täälläkin havaintoja! Entäs siellä?


Toinen kiinnostava uutuus on Nutri-Plumping Balm, ravitseva ja täyteläistävä huulivoide. Huulissa on vähemmän kosteutta kuin muualla kasvojen ihossa ja siksi niiden kosteustasapainosta on pidettävä huolta. Iän myötä täyteläisyyskin tuntuu häviävän ja juuri näihin tämä on ratkaisu. Kuten muissakin sarjan tuotteissa, tässä on kudosten happipitoisuutta lisäävää Hydra O2 -yhdistettä (hyaluronihappo, vitamiinikivennäistiiviste ja vermonian lehdet).
Pehmeää voidetta on todella kätevä kuljettaa mukana ja annostella suoraan kynämäisestä hylsystä. Ja kun tuo pakkauskin on niin kaunis, sitä pitää mielellään esillä. Roosansävyinen on jännä väri, sillä siinä on käytetty sellaista pH-teknologiaa, joka muuttaa sen huulilla kevyen roosahtavaksi sävyksi - jokaisella vähän erilaiseksi, riippuen huulten pH-arvosta. Kiva idea joka toimii.


Hydragenist Seerumi on sarjan tehokkain ase, kun haluat maksimoida ihon kosteuden ja tarvitset kiivaasti täyteläisyyttä. Siinä on peräti 15 % Hydra O2:ta ja 10 % NMF:ää eli luonnollista kosteustekijää. Kun tämän yhdistää sarjan kosteuttavaan voiteeseen, iho alkaa tuntua selvästi tasaisemmalta päivä päivältä eikä kuivuuden aiheuttamia ryppyjä näy.
Tämä seerumi on tunnultaan pöyristyttävän ihana: se on vaaleanpunaista kuultavaa, vähän geelimäistä ja iholla samettisen pehmeä ja hoitava. Ja se tuoksu! Tämän raikkaampaa ei olekaan!

Kuten tästä hehkutuksesta varmasti ilmeni, olen ihastunut tähän sarjaan ihan täysillä. Pintakuivalle iholleni nämä sopivat hirveän hyvin silloin, kun ihoni huutaa kosteutta. Tämä tarjoaa myös nautinnollisuutta kaikille aisteille.

Ulkona sataa ja on lämpimän happiraikas ilma - oikeastaan ihanaa sekin.

Maarit


2 kommenttia:

  1. Samat sanat 👏. Postauksesi innoittamana tilasin Lieracin aurinkotuotteita ja sain näytteet Hydracenist-seerumista ja päivävoiteesta. Mahtavia tuotteita tämän ikäiselle (57). Itsellänikin on pintakuiva iho ja hankin tuotteet seuraavalla apteekkikäynnillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Ihana kuulla, että sinäkin tykkäsit! Onpa oiva keino tuo, että lähettävät näytteitä tutustuttavaksi, niin saa kokeilla rauhassa ennen ostamista. Mukavaa viikkoa sinulle :)

      Poista