keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Pieni hotellihuone rannalla
Vieraiden mielestä mökkimme paras paikka on rantasauna ja sen yhteydessä oleva saunatupa. Rakennusneliöitä ei ollut paljoa käytettävissä, kun se rakennettiin seitsemisen vuotta sitten. Koko rakennuksen pinta-ala on n. 15 m² ja siitä pukuhuoneen osuus on n 9 m².  Tila ei ole järin suuri, mutta meille hyvin riittävä, sinne mahtuu kaksi nukkumaan.
Useimmiten istuskellaan siellä lukemassa aurinkoisella mutta tuulisella ilmalla, kun ei halua olla ulkona, mutta tuntea silti meren läheisyyden. Ja tietysti keväisin ja syksyisin sitä käytetään pukuhuoneena, itse ollaan yövytty siellä vain muutamia kertoja.Sängyt löysivät paikkansa muutaman kääntelyn jälkeen seinästä ulospäin niin, että niistä näkee istuessaan suoraan merelle. Tästä joku sanoikin, että tämähän on ihan kuin rantahotelli. Huone on muuten hyvin pelkistetty ja pähkäilemmekin nyt sitä pitäisikö sekin maalata valkoiseksi. No, ei ainakaan tänä kesänä jaksa ryhtyä hommiin. Nämä viileät ilmat ovat vieneet maalausinspikset mennessään.


Rantahotelli, ja koko mökkielämä, sai eilen mukavaa vaihtelua ja vipinää, kun poikani tuli tyttöystävänsä kanssa mökille lomailemaan.
Onpa taas ollut ihana kokkailla oikein urakalla - ja kohta alan paistamaan lättyjä. Ne maistuvat scrabblen kyytipoikana!

Maarit

10 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen rantahotellihuone, voin kuvitella kuinka hyvin siellä nukkuisi! Ihania kesäpäiviä kylmyydestä huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Nyt on aivan ihana ja tyyni ilta - nautitaan!

   Poista
 2. Onpa viihtyisä kesähuone, tuolla saa varmasti makoisat unet!

  VastaaPoista
 3. Voi, kuinka kaunista, ja mikä maisema! Pystyn melkein kuvittelemaan aaltojen liplatuksen, johon nukahtaa ja herätä.
  Kauniita kesäpäiviä teille sinne <2

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi <3 Se on niin ihanaa kuunneltavaa, saatan istua vaikka kuinka pitkään vain katselemassa ja hiljentymässä veden äärellä. Nyt onkin jo ihan kohtuullisen lämmintä ja kesäistä. Samoin teille!

   Poista
 4. Ihana tunnelma ja nuo isot ikkunat! Täälläkin on samat mietinnät saunatuvan seinien maalaamisesta valkoiseksi. Vielä saavat tämänkin kesän odottaa uutta väriä. Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka valkoinen on niin kaunis, niin puhdas puukin on kyllä kivan näköinen. Mietitään ahkerasti ennenkuin ryhdytään hommiin :o) Kiitos samoin sinulle!

   Poista
 5. Voi, tuon kokoinen saunamökki tuollaisella sijainnilla olisi meille ihan nappi. Aivan riittävä kesämökki: sauna, sängyt ja ranta <3<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinäpä ne oleelliset! Ei sitä tilaa aina tartte niin paljon olla - on vain lisäsiivottavaakin ;o)

   Poista