torstai 20. heinäkuuta 2017

Pullollinen meren ja tuulen tuoksua

Innostuin tästä uudesta Hermès Eau des Merveilles Bleue -tuoksusta niin paljon, että kuvasin siitä kymmeniä kuvia, eri valoissa, aamulla ja illalla. 
Tämä just on niin ihanaa blogin kirjoittamisessa, että voi inspiroitua ihanista uusista tuotteista, toteuttaa itseään kirjoittamalla ja kuvaamalla, ja jakaa tätä ilosanomaa teillekin :) Tämän vuoksi saatan joskus innostua kuvaamaan vähän ylimääräistäkin asian puitteissa... 


Tähän kuvakoosteeseen keräsin kaikki ne elementit, mitkä mulle tuli mieleen tuoksusta: puhdas raikas merituuli, meren hiomia kallioita, kesäillan mystisen kullanhohtoinen lämmin valo ja nuoret saaressa, aavan meren äärellä. 

Tämä oli nyt sellainen inspiskuvakooste, mutta se vain sopii kuvaamaan paremmin tätä tuoksua kuin pelkät pullokuvat - vaikka tuo pullokin on niin äärettömän kaunis muodoltaan. Kuin meren hioma pehmeämuotoinen kivi, johon auringonsäteet osuvat.


Hermès Eau de Merveilles Bleuen ensimmäinen nuuhkaus tuo tullessaan raikkaan merellisen pirskahduksen.


Patsulin lämpö aukeaa iholla hetken kuluttua ja tuoksu muuttuu samalla kevyen aromaattiseksi.Tuoksuttelimme tätä yhdessä poikani kanssa ja hänen mielestään tämä sopii hyvin myös nuorille miehille ja kieltämättä siinä on jotain unisex-tuoksun piirteitä. Se ei ole viileän vihreä eikä siinä ole yhtään makeutta tai kukkia.
Aromaattinen, merellinen, raikas, metsäinen - jos nämä kolahtavat tuoksukuvauksessa, tämä on ihan sinun tuoksusi.

Minuun kolahti! terkuin Maarit


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa herkullisen raikkalta tuoksulta! Olen joskus käyttänyt raikkaita miesten tuoksuja, eikä ole ollut lainkaan "miehekäs" olo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä saattaisi olla sellainen mistä pidät - tuoksutteleppas jossain matkasi varrella...

      Poista