perjantai 25. elokuuta 2017

Kesäiho 3: syksyä kohden mennään - 3 x huippuseerumi

Kesällä kaikkia tuntuu laiskottavan ihonsa hoitaminen - sinänsä aika kumma juttu, kun silloin pitäisi olla enemmän aikaakin. Kesäaikaan iho on myös kovalla koetuksella, jos oleilee paljon auringossa. No, tänä kesänä ei sitä ainakaan Suomessa ole liiemmin ollut, mutta varmasti on niitäkin, jotka ovat lähteneet hakemaan auringonlämpöä muualta. Syksyä kohden silti mennään, nyyh, ja vaikka nyt vielä on ihanan happiraikasta ja kosteaa eikä iho välttämättä ole vielä rutikuivakaan, on hyvä suoda ajatuksia tulevaan viileyteen. Näillä seerumeilla nimittäin voit ennaltaehkäistä ihosi kuivumista.Lumenen uuden Hehku-sarjan Visible Radiant on juonteita silottava kauneushoito. Käytännössä se on seerumi, sillä sitäkin suositellaan käytettäväksi voiteen alla aamuin illoin. 
Tyrniöljy, peptidit sekä suomalainen lähdevesi ovat tämän seerumin avainraaka-aineet. Kun iho on samean oloinen ja rypyt näkyvät piinaavan hyvin, tämä tehotiiviste auttaa silottamaan ja pehmentämään. Tämä on täyteläisimmän tuntuinen näistä kolmesta, silti levittyy ihanasti iholle ja jättää käsinkosketeltavan hoitavan tunnun.

KENELLE: Juonteisiin ja näkyviin ryppyihin kyllästyneelle.


Bare Minerals Eternalixir on ihon täyteläisyyttä buustaava öljyseerumi. Öljyt kuuluvat täällä päivittäiseen ihon ja kropan hoitamiseen muodossa tai toisessa, mutta en ole aiemmin kokeillut seerumin ja öljyn yhdistelmää.
Tässä seerumissa on kasvikunnan öljyjä ja seerumi ns kaksifaasina, jota ravistetaan hetki niin että ne sekoittuvat. Näin se muuttuu kevyen öljymäiseksi ja on oiva tuote myös sellaiselle, joka ei vielä ole ihan valmis öljyille. Eternalixir-seerumin öljyosiossa on mm. helokkiöljyä ja seerumissa täyteläistävää piharatamoa. Lisäksi siinä on mukana ihon suojamuuria vahvistavaa kalsiumia. Tämä on syksyä kohden erinomainen lisäravinne ja ihon pehmentäjä tehostamaan voiteiden vaikutusta.

KENELLE: Niille, jotka kaipaavat öljyn tuomaa hellivää hoitoa sekä täyteläistävää tehoa.


Oriflamen NovAge Ultimate Lift -seerumi on tehokiinteyttäjä. Yleensä kartan nykyään niitä tuotteita, missä luvataan liftausta, koska ne tuppaavat kiristämään enkä pidä siitä tunteesta. Tämä ei tee yhtään pinkeetä tunnetta iholle vaan pehmentää ihon pinnan putsauksen jälkeen ja se tuntuu joustavalta ja sileältä. 
Kaikki ikäiseni tietävät sen, että ihon veltostuminen ja kiinteyden katoaminen vanhentavat ilmettä ja kaikki apu niiden eliminoimiseen on tervetullutta. Lifting Concentratessa on aminohappojohdannaisiin perustuvaa patentoitua AspartoLift -teknologiaa, jolla on hyvät tutkimustulokset nimenomaan aikuisen ihon kiinteyttämiseen ja joustavuuteen.  Näissä NovAge -tuotteissa on myös huumaavan ihana, pehmeän naisellinen tuoksu!

KENELLE: Kun kaipaat kiinteyttä ja kimmoisampaa ihoa.

Taivas on harmaa ja vettä on luvattu koko päiväksi, mutta silti lähden kuntosalille kiinteyttämään kroppaani ja hakemaan pirteyttä päivään. Mukavaa viikonloppua kaikille!

Maarit

4 kommenttia:

 1. Öljyseerumi kuulostaa ihanalta.

  En laista ihonhoidosta kesällä, mutta yksinkertaistan sitä. Ihoni tuntuu voivat paremmin kesällä ja pärjäävän vähemmilläkin tuotteilla, mutta syksyn ja talven pimeys, kylmyys ja kuiva ilma kurittavat kyllä niin ihoa kuin mieltäkin, silloin kaikki keinot otetaan käyttöön!

  VastaaPoista
 2. Nyt jo illat tuntuvat niin pimeiltä, että kaikki muukin mieltä hellivä on tarpeen! Itsekin käytän kevyempiä ja kosteuttavia tuotteita kesäaikaan, mutta seerumeihin olen tottunut niin, että käytän niitä jatkuvasti ympäri vuoden. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Olen viime vuosina hullaantunut seerumeihin ja nyt tuntuu etten niitä ilman edes osaa olla.
  Lumene oli noista tuttu, muita en ole testannut, joten kiitos näistä vinkeistä ja iloa treeniin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seerumeitahan suositellaan periaatteessa kuuriluonteisesti, mutta olen tottunut käyttämään niitä päivittäin, aamuin illoin, eikä ole ollut mitään haittaakaan. Päinvastoin! Oriflame on ollut itsellekin tuntematon aiemmin, mutta nyt blogin myötä olen saanut tilaisuuden testata ja ovat kyllä todella hyviä. Voin suositella! Mukavaa viikkoa!

   Poista