tiistai 1. elokuuta 2017

Mekossa edes kerran kesässä...

Tänä kesänä ei ole paljoa tarvinnut lomamekkoja, kesämekkoja eikä kukkamekkojakaan. Silti ostin yhden jo heti alkukesästä, enhän tiennyt yhtään kuinka lämmin tästä kesästä olisi tulossa.
Kirjoitin tässä jutussani kesäkuun alussa ihanasta Odd Molly -mekkolöydöstäni. En mitenkään luokittele itseäni tämän brändin tyyppiseksi, mutta heillä on kyllä ollut mallistoissa muutamia kivoja vähemmän romanttisia vaatteita, lähinnä mekkoja ja puseroita. 
Tässä materiaali on todella ohutta ja tiivistä puuvillaa. Pohjaväri on luonnonvalkoinen ja kuviot hailukan sinisiä. Siitä tulee mieleen englantilaiset kevyet ja laadukkaat Liberty-kankaat ja se onkin päällä ilmava ja kivan tuntuinen. 


Puen mielelläni tämän kanssa reippaat ja ehdottomasti matalat kengät: Converset, lenkkarit tai sandaalit. Näin nitistetään liika romanttisuuskin. Tämä on kiva myös farkkujen parina ja lisää käytettävyyttä myös kylmemmällä ilmalla.Olemme olleet koko kesän Suomessa, eikä kovin montaa kertaa ole mekossa tarjennut, mutta tämä on omiaan myös talven lomamatkoille. Aasian suunnalla just tämmöisille on tarvetta eikä näitä löydy kaupoista talviaikaan. Siinähän olikin jo hyvä syy tällekin ostokselle...

Mites siellä, tykkäätkö yhdistää farkkuja mekon kanssa!

Maarit4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis mekko! Sinisen ja valkoisen yhdistelmä on mun mieleen, se on jotenkin niin raikas ja kesäinen.
  Itse en oikein osaa yhdistellä mekkoa ja farkkuja, vaikka monella olenkin ihastellut niitä yhdessä. Ehkä pitäisikin joskus kokeilla. Monen mekon käyttöastekin paranisi sillä lailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Kokeile ihmeessä yhdistää niitä, mun mielestä ainakin tämmöiset rennot ja lepattavat mekot on kivoja myös farkkujen tai mustien leggings-tyyppisten kapeiden housujen kanssa. Muuten jää mekot kaappiin, ainakin tällaisella vilukissalla...

   Poista
 2. Ihana mekko, sopii sulle hyvin :)
  Mä pukeudun usein mekko-farkku-yhdistelmään. Etenkin silloin, kun tiedän olevani pitkään liikenteessä. Päivällä mekon ja tennarien kanssa liikenteeseen ja kun vilu (tai hyttyset) yllättää, lisään ne farkut (ja takin/ ponchon/ huivin). Viimeksi Turun Linnanpuiston konsertissa näin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ihan samat kuviot on täälläkin, viimeksi juhannuksena. Aina keikkuu mukana kassi, mistä löytyy lisäkerroksia. Ollaan me käytännöllisiä :))

   Poista