torstai 31. elokuuta 2017

Oletko jo löytänyt tiesi uuteen sisustuskeitaaseen Espoon Mankkaalla?

Espoon Mankkaalle avattiin äskettäin todella kauan odotettu, toivottu ja kaivattu sisustuskeskittymä Espoo Loft. Sellaista täällä ei ole aiemmin ollutkaan, joten tämä täytti suuren aukon sisustuksen ystävien keskuudessa. Entisen Vexin pihan tuntumassa on erillisrakennus, jossa sijaitsee nyt kolme ihanaa sisustuksen lifestylemyymälää: mondayTOsundayHOME, Country White sekä kukka- ja vihersuunnittelumyymälä Garden Living. Kaikki hyvin erilaisia ja täydentävät mainiosti toisiaan.

Ystäväni Päivin ihana valkoinen mondayTOsundayHOME muutti tänne Kivenlahdesta ja nyt tilaa on monin verroin enemmän. Varmalla maulla kehitetty boho-konsepti on säilynyt ennallaan: paljon valkoista ja luonnon materiaaleja. Vanhoja penkkejä ja pöytiä. Etnisiä esineitä. Lamppuja, tyynyjä, koreja. Siis just kaikkea sellaista, mille tuntuu olevan jatkuva tarve...

Pöydät ja hyllyt notkuvat Päivin suunnittelemaa uniikkia, valkoista käsintehtyä keramiikkaa: kahvikuppeja, mukeja, vateja... Nämä mikron- ja astianpesukoneen kestävien ihanuuksien hinta on myös iloinen yllätys! 

Itselläni on ties kuinka monet täältä ostetut farkut ja ne ovat kyllä parhaiten istuvia housuja, mitä kaapistani löytyy. Vaatteita ei ole tarjolla kovin paljoa, mutta kaikki puhuvat samaa kieltä: laadukasta, hillittyä, rentoa ja kaikkien värit ja mallit sopivat keskenään saumattomasti yhteen. Tämän syksyn uutuus ovat höyhenenkevyet ja pehmoiset kashmirneuleet ja -neuletakit.Jos auton nokka ei ole vielä kääntynyt tänne, niin korjaa ihmeessä tilanne. On tämä niin ihana keidas!

Osoite: Sinimäentie 6 (Aivan Turunväylän kupeessa, Kilon liittymän kohdalla)

Tämä ei ole kaupallinen yhteistyö vaan puhtaasti omaa innostusta, sillä olen ollut itsekin siellä puotipuksuna ja tulen jatkossakin olemaan aina silloin tällöin. Siellä ei työkään tunnu työltä ;o)

Maarit

8 kommenttia:

 1. Ihastuttava miljöö! Myyjättärenä olo varmasti nautinto! 💫 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain! On kaunis työympäristö ja ihania asiakkaita, jotka tulevat aina hyvällä mielellä sinne. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Viimeksi eilen kävin Päiviä moikkaamassa. Ehdittiin kaiken kiireen keskellä vaihtaa kuulumiset ja hieman parantaa maailmaa. Löysin liikkeen valikoimasta ihanan juustoveitsen. Nyt vaan juustot puuttuu. Maarit, mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on aina aikaa pienelle maailmanparannuksellekin :) Kohta alkaa Vain Elämää, toivon mukaan on juustotkin jo lautasella...Samoin sinulle! Terkkuja!

   Poista
 3. Tuo oli hyvä vinkki, että on Turunväylän kupeessa. Ehkäpä auton nokka kääntyykin sinne vielä pikapuolin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen tietävätkin varmaan kaikki :) Mukavaa viikonloppua - nautitaan tästä syyskuisesta lämmöstä!

   Poista
 4. Kiitos vinkistä Maarit. Liikehän on aivan nurkan takana kotoamme. Hetimiten aion piipahtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt sinulle tuli kyllä aikamoinen houkutus siihen naapurikulmille! Mukavaa viikonloppua!

   Poista