maanantai 18. syyskuuta 2017

Blogikirppis!

Nyt on tehty taas kaapeissa sortteerausta ja laitan parhaat palat tänne blogiin myyntiin: mm. Max&Co, Pablo, Sandro, Bandolera... Vaatteissa kokoni on 36-38 ja kengissä 38.


Entiseen tapaan, laita viesti meiliini, kun haluat ostaa - ensimmäisenä ehtinyt saa tuotteen. Ostopäätös on sitova, eikä niitä voi vaihtaa/palauttaa. Huom. Kirppis on 'avoinna' tämän viikon sunnuntaihin 24.9. asti, vaikka kirjoittelen tässä välissä uusia postauksiakin. Laita meiliin yhteystietosi ja varmuuden vuoksi myös puhelinnumero. Voin postittaakin tuotteet ja lisään postituskulut hintaan, arvio n 6 e. Puserot kulkeutuvat kirjeitse kirjemaksulla. Pääkaupunkiseudulla asuvien kanssa voidaan sopia meilissä luovutus.

Meiliosoitteeni: sopusointuja@gmail.com

Maarit
Pablon silkkimekko/tunika, Ranskan koko 38 (vastaa 36 täällä). Mustavalkoinen. Kai-helma pituus 65 cm. Hinta 50 e.


LoveStories puuvillainen pusero, L. Olen ostanut sen isompana siksi, että halusin sen olevan pidempi. Olka-helma 63 cm. Hinta 35 e. MYYTY
Sandin sinivalkoraidallinen paitis, S. Todella ryhdikästä ja ohuen tiivistä puuvillaa. Kauniit tikkaukset. Hinta 30 e.

Pablon silkkipellavapaita, koko 2 (vastaa M-kokoa). Etuosa silkkiä, takaosa pellavaa. Väri tumma fuksia. Olka-helma 58 cm ja kai-helma 40 cm. Hinta 30 e.

Max&Co tummanharmaa miellyttävän ohut villamekko, S. Vuoritettu. Tyköistuva malli. Olka-helma 96 cm ja kai-helma 76 cm. Hinta 50 e. MYYTY

Ajlaik roosaharmaa pusero, polyesteriä, one-size. Olka-helma n. 60 cm. Hinta 20 e. MYYTY

Bandoleran musta kapea hame, 36. Kauniit ja huolitellut yksityiskohdat. Edessä vasemmalla sekä takana halkiot. Todella hyvä istuvuus. Pituus n. 60 cm, ylittää juuri polveen. Hinta 30 e.

Max&Co musta pikkujakku, puuvillaelastaania. Sopii esim. pikkumustan tai iltapuvun jakuksi. Olka-helma edestä 38 cm ja takaa 50 cm. Takaa pidempi malli, ja takana leikkaus, mikä tekee siitä hiukan pallomaisen. Leveät hihat. Hinta 40 e.

COSin mustansininen mekko/tunika, 36. Kyynärpäihin ylettyvät väljät hihat. Paksut sukkikset, leggingsit, kapeat housut...monta käyttötapaa. Takana vetskari alas asti. 68% villaa, 28% polyester, 4% elastaani. Olka-helma  92 cm. Hinta 35 e.

Nine West nudenväriset korkkarit, nahkaa, 39 (vastaa kokoa). Korko 10 cm. Hinta 35 e. MYYTY

Elizabeth Stuart ruskeat nahkanilkkurit, 38. Korko 8 cm. Laitatettu kuminen puolipohja. Hinta 35 e. MYYTY

Italialaiset Ann Tuil täysnahkaiset (sisä/ulko) saapikkaat, 38. Varren pituus lattiasta 46 cm.
Hinta 40 e. MYYTY


2 kommenttia:

  1. Onpa kiva kirppis! Onnea myyntiin! Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija! Onhan sieltä jo lähtenyt kivasti tavaraa uuteen kotiin :)

      Poista