lauantai 23. syyskuuta 2017

Näin ihosi heleys pääsee esille - uutta putsareista!

Mistähän se johtuu, että monia alkaa laiskottamaan just siinä vaiheessa, kun pitäisi puhdistaa ihoa? Ja ripsarinkin pitäisi olla sellainen, mikä lähtee vedellä... Tunnistatko itsesi näistä? Heleän ihon salaisuus on ihon huolellinen puhdistaminen saasteista, meikistä, hiestä, kuolleista ihosoluista, talista. Tai puhdistaminen on vain yksi niistä asioista, mutta hirveän tärkeä. Yksinkertaisesti: ihon pitää olla puhdas, että heleys pääsee esille. Itsestäni tuntuu oudolta, että niin monet ovat valmiita panostamaan kalliisiin tuotteisiin ja hoitoihin, mutta vähättelevät ihonsa puhdistamista. Eihän ne voiteet ja seerumit imeydy niin tehokkaasti, jos iholta ei ole puhdistettu epäpuhtauksia - ne ovat kuin panssarina siinä välissä. 

Aasiassa ihon hoitamiseen kuuluu monia eri vaiheita, jopa toistakymmentä erilaista. Puhdistusrituaalikin on usein kaksivaiheinen: ensin putsataan meikit öljypohjaisella tuotteella ja sen jälkeen muut epäpuhtaudet vaahtoavalla. Ja sitten seuraa vielä kuorintaa, kasvovettä, essence-lotionia ja vaikka mitä - ennen voiteita. Jos me nyt sitten yrittäisimme syväpuhdistaa ihomme edes yhdellä tuotteella, löytyisikö siihen aikaa? 


Nyt ihon puhdistaminen on ihana ja helppo asia, sillä apteekeissa myytävä Lierac on tuonut markkinoille uuden sukupolven kaksoispuhdistajat. Se ei kuitenkaan tarkoita aasialaiseen tyyliin kaksivaiheista vaan sitä, että niissä on kaksinkertainen puhdistusteho. Ja jo tähän alkuun on sanottava, että nämä ovat parasta mitä taas pitkään aikaan on beautymaailmassa tullut markkinoille. Ne puhdistavat todella hyvin, tuntuvat ihanan helliviltä ja tuoksuvat niin taivaallisilta. Oikein odotan, että pääsen taas kohta niiden kimppuun.

Putsareitten juju on mikromagneettiteknologia, joka on saanut inspiraationsa hoitoloissa tehtävästä ionipuhdistuksesta. Se vetää puoleensa joka ainoan epäpuhtauden eri kerroksista. Tiesithän, että epäpuhtauksia on sekä ihon pinnalla (saasteet, meikki) että pinnan alla (hiki, tali, kuolleet ihosolut). En ollut itsekään näin perillä asioista ennen kuin luin kaiken tiedon ja vaikka olenkin aina putsannut, kuorinut ja käyttänyt naamioita, en ollut ajatellut asiaa noin syvällisesti. Jos haluat lukea lisää ihon heleyttäjistä, kirjoitin kuorinnoista tässä jutussa.


Ihan lyhyesti kaksoispuhdistuksen tapa toimia: kasviperäinen pinta-aktiiviaine vetää puoleensa epäpuhtauksia syvältäkin ja hedelmistä peräisin oleva ihoa silottava entsyymi mikrokuorii ihoa joka puhdistuksen yhteydessä. 
Niissä ei ole mitään palleroita tai siemeniä, vaan teho perustuu entsyymin hellävaraisuuteen. Muistatte varmasti AHA-hapot - niitäkin on putsareissa tukemassa entsyymien vaikutusta ja näin kuolleet solut ja epäpuhtaudet putsaantuvat tehokkaasti ihosta.
Niin - ja näissä on myös hyaluronihappoa, jonka tehoon uskon itse vahvasti ja kirjoitinkin asiasta täällä.


Balm-in-oil - oi öljypuhdistus! Samettista, hellivää, pehmeää - ei ole sanoja kuvaamaan tuota ihanuutta. Vaaleanpunainen pehmoinen öljybalsami sulaa hetkessä iholla öljyksi, joka liottaa meikin ja vie epäpuhtaudet mennessään. Se huuhdellaan pyörittelyn jälkeen lämpimällä vedellä ja iho jää samettisen pehmeäksi, ei yhtään rutikuivaksi tai nitisevän tuntuiseksi.

KENELLE: Kuivaihoiselle ja öljyjä rakastaville - pehmeä ja hoidettu lopputulos.
Jos kaipaat täysin nitisevän puhtaan tuntuista lopputulosta, voit käyttää vaahtoavaa putsaria lopuksi.


Foaming Cream on voidemaisen vaahtoava putsari seka- ja rasvoittuvalle iholle. Se on ensin tosiaan pehmeän voidemaista ja kun lisäät siihen lämmintä vettä, se muuttuu vaahdoksi.

KENELLE: Raikkaasta ja tehopuhtaasta lopputuloksesta pitäville, kun halutaan tuntea, että liika tali todellakin häviää iholta - sitä kuivattamatta.  


Loppusilauksena puhdistusta täydentämään on Gel Lotion, kirkkaan geelimäinen ihon raikastaja ja silottaja, joka myös supistaa ihohuokosia. Sen tehtävä on valmistaa iho vastaanottamaan hoitotuotteet. Iso rooli.

KENELLE: Kaikille ja aina puhdistuksen jälkeen.

Putsaritkin ovat nykyään supertehokkaita hoitotuotteita, jotka edesauttavat solujen uusiutumista. Tässä on taas sellainen setti, mihin jää helposti koukkuun. Hyvään koukkuun, sillä kukapa ei haluaisi heleää ihoa!

Maarit

Tuotteet ovat PR-näytteitä ja saatu blogiin.


2 kommenttia:

 1. Nyt on houkuttelevia tuotteita! Löysin itseni heti tuosta Foaming Creamin Kenelle-osiosta: minusta puhdistuksen jälkeen kasvojen täytyy tuntua puhtailta, pestyiltä. Monet tehokkaat putsarit kuitenkin kuivattavat herkkää ihoa todella pahasti. Hienoa, jos tämä on toisenlainen! Kokeilen.
  Aurinkoista sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile Suvi sitä, voi olla hyvinkin sun tuotteesi :) Hyvää työviikkoa & take care <3

   Poista