tiistai 26. syyskuuta 2017

Nyt voisi olla vähän villimmät hiukset...Remingtonilla se onnistuu!

Tuumasin, kun aloin kirjoittamaan tätä juttua, että olen nykyiseen hiusmalliin ja -pituuteen hirveän tyytyväinen. Vielä pari kuukautta sitten ne olivat paljon pidemmät (kuva tuolla alempana) ja kun nyt katson niitä kuvia, voin vain todeta, että tsiisus! onneksi ymmärsin leikkauttaa ne lyhyemmiksi. Olin vain vaipunut sellaiseen pitkien hiusten helppous -horrokseen: ne oli niin helppo kiepauttaa ponnarille. Ja niin ne lähes aina olivatkin. Uusi malli vaati uudet laittosysteemit. Sain Remington Pro-Luxe kihartimen testiin blogiin ja sillä on iso rooli nykyisten hiusten laittamisessa. Tässä jutussa on siis nyt hyvä vinkki siihen, miten hiuksiin saa kivasti liikettä ja lennokkuutta - nopeasti.Jokainen varmasti tunnistaa sen, että tuppaa laittamaan aina samalla lailla hiuksensa, olipa kyseessä föönaus, ilmakiharrin, rullat - tai antaa vain niiden olla -look. Itse olen tottunut laittamaan ne aina jollain lailla ja föönaus isoilla harjoilla on se perusjuttu, sillä olen aina viihtynut melko suorissa mutta pehmeästi ja ilmavasti liikkuvissa hiuksissa. Tuossa yläkuvassa on tämänhetkinen pituus.

Kuva: Instagram
Tämä instasta löytämäni kuva oli mukanani viimeksi, kun menin ButikHelsinkiin ihanan Rikun käsittelyyn. Hiuksissa on sopivasti rikottua latvaa, mutta niiden pitää olla ehdottomasti pitkät päältä. Tämmöinen malli muuntuu moneen eri lookiin. Ja sen saa just ja just myös ponnarille...


Uuden hiusmallin lisäksi ratkaiseva juttu pienelle mutta tärkeälle uudenlaiselle ilmeelle soi tämä Remingtonin kiharrin. Sillä saa volyymiä ja liikettä tekemättä kiharaa. Ja tätä just haluan. Se on 32 mm paksu, joten sillä saa aikaiseksi nostetta ja taipuisuutta myös lyhyille hiuksille. Halkaisija on niin iso, ettei se todellakaan tee kiharaa. Sitäkin saa halutessaan, jos kääntää riittävän kauan ja antaa lisäboostia muotoilutuotteilla.


Tässä yläkuvassa on pidempi malli, mikä mulla oli vielä kesällä. Kiharrin tekee loivaa taipuisuutta myös näin pitkiin hiuksiin. Käytin siinä KMS Thermo Shapea lisäpitoa antamaan, mutta annoin kihartimen kihartaa vain muutaman sekunnin ja taipuisuus pysyi todella hyvin seuraavaan pesuun. Toki se muutti muotoaan, mutta hiukset eivät lähteneet menemään päätä myöden ja niiden kuohkeus säilyi.
Sain testiin myös kuvassa olevan Remingtonin tupeerausharjan. Tupeeraan päälaen tyvihiusten lisäksi usein otsatukkakohtaa saadakseni sen pysymään muodossaan ja tämä ohut harja tekee pehmeää jälkeä, joka todella pysyy. Sillä pystyy myös silottamaan pinnan niin ettei tupeerausjäljestä näy muuta kuin hyvä kohotus.


Tässä on nykytilanne ja näissä kuvissa on jätetty pois myös föönausvaihe. Suihkautin hiuksiin pelkän lämpösuojan ja kuivasin ne pesun jälkeen pää alaspäin käsin haroen, sillä halusin näyttää miten helposti ja nopeasti saa kampauksen. Oikeastaan inhoan tuota kampaus-sanaa, sillä se kuulostaa aina niin pönöttävältä, kyseessä on ihan hiusten peruslaittaminen. 

NÄIN KIHARSIN:

Hiukset olivat melko vallattomat kuivauksen jälkeen ja aivan suorat. Aloitin kihartamaan keskipaksu osio kerrallaan vasemmalta puolelta. Latvoja ei kierretä, joten hiusosio laitetaan kihartimeen noin 2-3  cm päästä latvasta. Sitten kiharrinta vain pyöritetään pystyasennossa sen verran kuin haluaa. Itse pyöräytin ehkä kerran ympäri, sillä halusin jättää hiukset suoriksi myös juurista niin että tulee vain volyymiä kiharoiden sijaan. Pidetään muutama sekunti ja kiharrin vedetään pois varoen suoraan alaspäin. 
Kihartimessa on OptiTech -pinnoite, minkä ansiosta lyhyetkin hiukset tarttuvat ja pysyvät sen ympärillä hyvin, mutta eivät takerru siihen. Lisäksi laitteen lämpö jakautuu nerokkaasti niin, että latvojen kohdalla se on hellävaraisempi ja ylempänä voimakkaampi, missä tarvitaankin enemmän pitoa ja hiukset kestävät paremmin lämpöä.

Koko homma vei aikaa muutamia minuutteja, joten tämä on loistojuttu myös kiireisiin aamuihin.


Täytyy myöntää, että pidänhän mä näitä välillä kiinni edelleenkin, mutta kihartamisen jälkeen ne on vähän villimmät ja ponnarikin näyttää rennommalta - hiuksia saa roikkuakin vähän siellä täällä. Ihan eri juttu kuin tiukka ponnari.

Nyt kiinnostaisi tietää oletko sinä kokeillut kihartimia ja minkälaisia kokemuksia on.

Ihanaa syysviikkoa!

Maarit8 kommenttia:

 1. Ihanat nuo sun hiukset! Voi kunpa nämä meikäläisenkin hiukset kasvaisivat äkkiä tuohon pituuteen! Nyt oon viikon näitä yrittänyt leikkauksen jälkeen laitella mutta kun ei onnistu sitten millään... ja kaduttaa niin maan penteleesti, että menin nämä leikkauttamaan! Pitäisi varmaankin ostaa moinen kiharrin sillä meiltä ei moista löydykään. Viimeksi olen tainnut omistaa kihartimen joskus 20 vuotta sitten - silloin kun mulla viimeksi oli polkkamittaiset hiukset. Ja tuo tupeerausharja! Sekin pitää hankkia! Kiitos siis vinkeistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja! Katsoin kuvaasi eikä se minusta ollut niin kovin paljon lyhyempi, ja se on myös kerrostettu niin, että kihartimella saa siihen kivaa volyymiä menemättä kiharaksi. Voin lämpimästi suositella tätä!

   Poista
 2. Olen jotenkin aivan onneton useimmiten omien hiusten laiton kanssa. Hassusti maalla vanhalla hiljaa hurisevalla kihartimella maalla tulee parhaimman näköiset hiukset, voi olla tosin porakaivovedestäkin kiinni, että hiukset siellä asettuvat kivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vedellä on yllättävän iso merkitys, sen huomaa matkoillakin kun hiukset käyttäytyvät ihan eri tavalla kuin kotona.

   Poista
 3. Hei Maarit,
  Niin kauniisti olet kihartanut hiuksesi. Sopii kantajalleen ja näyttää niin huolettomilta. Mutta omaa tönkkösuoraa tukkaani en millään jaksa kihartaa kun ei se missään edes pysy. Tyttären hiuksia (toki niitäkin paaaaljon) kihartelen mielelläni :)
  Terkuin Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan kaima! Ja kiitos paljon :) Tytär on varmasti onnellinen saamastaan kampaajapalvelusta...Minä laittelen välillä tyttärentyttären hiuksia, ja hänkin on niin mielissään.

   Poista
 4. Olet hurmaava! Hiuksesi ovat kauniit. Ihailtavaa, että osaat laittaa ne tavalla, joka saa ne näyttämään tyylikkäiltä ja samalla rennoilta. Kihartimet ovat tuttuja, mutta pitkät kutrini eivät niistä pidä. Jonkun mielestä saatan olla kaavoihini kangistunut, mutta aikanaan lyhyiden hiusten kokeiluvuosien myötä havaitsin olevani tyytyväisin hiuksiini pitkinä. Kesän aikana ne hujahtivat vauhdilla pituutta ja miltei kymmenen sentin katkaisu kevensi ilmettä kummasti. Olen niin iloinen, että maailmaan mahtuu monenlaisia tyylejä. Luulin Instagram kuvassa olevan sinun. Syysillan terveiin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuija! <3 <3 Onhan tämä hiusten kanssa puljaaminen aikamoista hommaa, mutta nyt on sellainen malli, että sen saa laitettua monella tapaa helposti.
   Sinulla on upeat, vahvat pitkät hiukset - pidä ihmeessä ne, se on sinun juttusi!
   Kivaa viikkoa sinulle! Maarit

   Poista