sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Nyt minullakin on taipuisat ripset! Testasin Yumi Lash -kestotaivutuksen

Sain tilaisuuden mennä testaamaan ripsien kestotaivutusta Fenix Kauneuskeskukseen, joka on myös Yumi Lashien maahantuoja ja pääkouluttaja. Sehän sopi paremmin kuin hyvin, sillä olen taivuttanut piikkisuoria ripsiäni jo kymmeniä vuosia - joka päivä. Ne on niin toivottoman suorat, että taivuttamisen jälkeenkin olen joutunut käyttämään vedenkestävää ripsiväriä, se kun on ainoa, mikä on pitänyt ne myös taivutettuina.
Kuvat eivät sitten ole mitään hääviä katsottavaa, mutta halusin ottaa aidot ja meikkaamattomat kuvat, niin että näette todellisen tilanteen. Loppukuvissa on käyttämäni perussilmämeikki.


Tässä yläkuvassa ovat ripseni aivan luonnontilassa, ilman meikkiä ja taivutusta. Eipä siinä paljoa ripsiä näy!

Yumi Lash -kestotaivutuksessa ripset taivutetaan silikonimuotin avulla ylöspäin, toisin kuin ripsipermanentissa, missä ne kihartuvat.  Minulle taivutuksen teki SKY-Cidesco kosmetologi Marjo, joka tiesi todella mitä teki. Keskustelimme pitkään siitäkin, mikä olisi sopiva silikonimuotin koko eli taivutuskulma juuri minun ripsilleni, niin että ne eivät nouse 90 asteen kulmassa suoraan ylöspäin, mutta silti taipuvat riittävän näyttävästi. 
Ripsien puhdistamisen jälkeen alaluomille asetettiin ensin suojalaput ja yläluomelle silikonimuotit, joiden päälle ripset liimattiin vesiliukoisella liimalla. Tämä on tärkeä vaihe, sillä jokainen ripsi pitää liimata juuri oikeaan ja suoraan linjaan, koska ne jäävät juuri siihen muotoon, mihin ne on laitettu. Jos ne ovat 'ristissä' ne tulevat myös olemaan niin. Sen jälkeen niille levitettiin permanenttiaine n. 20 minuutiksi. Seuraava vaihe oli aineiden puhdistaminen vedellä ja ripsien värjäys. Koko operaatioon meni aikaa noin tunti.
Ennen      -     Jälkeen
Kun näin lopuksi peilistä ripset, multa pääsi huudahtus! Niin upea taivutus niissä oli! Jälkeen -kuvassa silmät punoittavat vielä hiukan, mutta se meni ohi tunnin sisällä. Alakuvassa lopputulos näkyy vielä selvemmin.


Ja nyt tulee se tärkein asia: en ottanut näitä taivutuksia sen vuoksi, että mun ei tarvitsisi enää meikata. Tai että pärjäisin vain ripsivärillä. Se helpottaa ja nopeuttaa meikkaamista ja on hyvä ennen lomamatkoja. Tämä aihe kirvoittikin meillä Marjon kunnon kiivaan keskustelun.
Aikuisen naisen ei pitäisi käyttää silmämeikissä pelkkää ripsiväriä, sillä se näyttää oudolta etenkin silloin, jos on pidemmät ja taipuisat ripset. Silmät näyttävät hämähäkkimäisiltä ja olemus on hailukka. Kevyt rajaus ja neutraalia luomiväriä koko luomelle, myös luomivaon yläpuolelle, niin silmien muoto tulee esille ja kokonaisuus on harmonisempi. Yumi Lash kestotaivutus on paljon luonnollisempi ja kauniimpi kuin ripsien pidennykset. Valitettavan usein näkee naisia, joilla on pidennykset, mutta he eivät huolehdi niiden ylläpidosta. Sitten yksittäiset ripset sojottavat miten sattuu ja lopputulos on kaikkea muuta kuin siisti.

Tällä systeemillä ei ole niitä ongelmia. Siinä vaiheessa, kun uusia ripsiä alkaa kasvamaan taas suorina, niitä voi kevyesti taivuttaa kunnes ottaa uuden taivutuksen. Sehän ei ole itselleni mikään ongelma, kun olen taivutellut niitä noin 40 vuotta. Kestotaivutuksen hinta on n. 90 e ja se kestää 8-12 viikkoa. 

Tämä on erinomainen helpotus lomamatkoilla ja etenkin Aasiassa, missä ilmasto on kuuma ja kostea. Kulmat kuntoon ja vähän roosabeigeä luomiväriä (nutrian sävyjä) tekee jo ihmeitä ja tyyppi näyttää kuvissakin astetta paremmalta kuin olmi, hih.

Yumi Lashien luotettavuutta lisää myös se, että näitä saa tehdä vain valtuutettu kauneusihoitola, tekijän pitää olla kosmetologi ja maahantuoja huolehtii itse jokaisen kouluttamisesta.

Voin jo tämän yhden kerran perusteella sanoa, että tämä on mun juttuni! Kiitos vielä Marjolle erinomaisesta lopputuloksesta ja hyvistä kauneuskeskusteluista.

Tunnetko sinä jo tämän taivutuksen tai oletko kenties jo kokeillut sitä?

Maarit

Seuraa blogiani:

2 kommenttia:

 1. Vau, mitkä ripset ja silmät! Mitä neutraalia luomiväriä suosittelisit herkkä- ja sinisilmäiselle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos paljon! Sinisilmäisille yleensä suositellaan joka samaa sävyä, esim. siniharmaata tai vastaväriä, jolloin suosittelisin jotakin pehmeää nutriasävyä, malvan sävyjä tai ruskeita, missä on mukana roosaa (eli ei keltaisenruskeita). Mulla ei ole kotona nyt kovinkaan hyvä valikoima täältä saatavia värejä, mutta esim. nämä löytyvät tällä hetkellä (mullakin on harmaaseen taittuvat siniset silmät): Oriflame Marbleised Eyeshadow Mauve / Max Factor 4 sävyn paletti 20 Rich Roses / Lumene 4 sävyn paletti 3 Rose Gold.
   Tässä jutussani on kuva sävyistä, mitä käytän myös paljon, mutta ne ovat Kiko-merkin, eikä niitä saa Suomesta, mutta näet millaiset ovat myös hyviä sävyjä:

   http://sopusointuja.blogspot.fi/2016/11/uusia-meikkeja-pari-vinkkia-huono-kuva.html

   Toivottavasti näistä on apua - Mukavaa syksyä!

   Poista