tiistai 10. lokakuuta 2017

Syysmuutto olohuoneessa

Liekö Habitaren ja syksyn muiden sisustustapahtumien vaikutusta, mutta olohuoneen järjestys alkoi kaipaamaan päivitystä. Ja kun sellainen vaihde tulee päälle, niin eihän siitä pääse yli. Tiedätte varmaan tunteen. Se tässä on kuitenkin hyvä puoli, etten ole ostanut mitään uutta. Tai no, kaksi tyynyä.

Alla on kuva vanhasta järjestyksestä eli sohva oli talon pitkällä ikkunaseinällä ja valkoiset nojatuolit talon päädyssä.


Loppujen lopuksi homma oli aika yksinkertainen, eli sohva ja nojatuolit vaihtoivat paikkaa ja siirsin pikkupöytiä niiden väliin. Musta teräsjalkainen pikkupöytä matkasi kierrätykseen. Beige rahi oli ollut pitkään evakossa alakerrassa ja nyt sillekin löytyi paikka takan edestä. Sen käytettävyys voi olla kyllä vähän heikko, jos haluaa istua takan ääressä, mutta se haaste ratkaistaan sitten myöhemmin...
En ole vielä ihan varma, onko tuo sohvapöytä parempi näin vai nojatuolien edessä. Sitä on pyöritelty molempiin suuntiin, mutta pitää nyt vielä katsoa ja makustella asiaa. Valkoiset nojatuolit antavat mielestäni tuossa lisävaloisuutta ja jotenkin kivemman fiiliksen, kun ovat nyt paremmin esillä.


Kaikki huonekalut otettiin reilusti irti ikkunoista ja näin myös ilmavuus lisääntyi, kun valoa tulee huonekalujen takaakin.


Muistatteko, kun pohdiskelin tyynyjuttuja elokuussa? Tummia vaiko vaaleita - tuo juttu löytyy täältä.
No, päädyin vaaleisiin neutraaleihin, mitä meillä jo olikin ja hankin lisäksi kuvassa pilkottavan hailukan jäkälänvihreän samettityynyn ja pehmeän sinikuvioisen niitä täydentämään.

Kyllä tulee aina niin raikas ja uudistunut fiilis kotiin, kun muuttaa vähän järjestystä. Jopa siivoaminenkin tuntuu kivemmalta...

Maarit6 kommenttia:

 1. Aiempaan postaukseesi liittyen: Ei sun tarvi ollenkaan hävetä sun upeita ruokakuvia. Ihan kivalta näyttää sun möbleeraus. Eikö se vadelmanpunainen tyyny päässytkään sohvalle? ;) Mukavaa Palman reissua. Ehkä jaksan odotella suklaakakun ohjetta kunnes palaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja - matka tehty ja kivaa oli; ehdin jo kirjoittaakin siitä. Jos haluat, voin lähettää reseptin sulle meilillä...? En taida lähiaikoina ehtiä leipomaan...

   Poista
 2. Kivan näköinen järkkä ja voi se piristää niin kovasti!
  Mukavaa lomaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - täällä taas ollaan, täynnä auringon tuomaa energiaa! Mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 3. Teillä on niin kaunis koti :) Uusi järjestys vaikuttaa selkeämmältä.
  Kivaa loppuviikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Edelleen miellyttää omaakin silmää ;) Rentouttavaa viikonloppua!

   Poista